Antalya'da hava ulaşımı durdu...

Türkiye'nin batı kesimlerini etkisi altına alan sağanak yağış ve rüzgar nedeniyle hava ulaşımında aksamalar meydana geldi. Antalya'da bütün uçuşlar ertelendi.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Antalya'da hava ulaşımı durdu...

İzmir ve Bodrum'da da uçuşlarda aksamalar yaşandı.Yurdun batı kesiminde etkili olan yağışlı ve rüzgarlı hava koşulları nedeniyle Antalya, İzmir ve Bodrum'da hava ulaşımında aksamalar meydana geldi. Antalya Havalimanı'nda uçuşlar saat 16:00'dan beri yapılamıyor ve tüm uçuşlar belirsiz bir saate ertelendi.

Kötü hava koşulları nedeniyle, Air Astana Havayollarının Almatı-Antalya seferini yapan yolcu uçağı, Antalya Havalimanı'na inemeyince İstanbul Atatürk Havalimanı'na yönlendirilerek buraya indi. Bu arada, İstanbul'dan Antalya, İzmir ve Bodrum'a yapılan seferler, bu illerdeki hava koşulları nedeniyle karşılıklı olarak gecikmeli olarak gerçekleştiriliyor.

TÜM OKULLAR 1 GÜN TATİL...

Antalya'da yarın etkili olması beklenen şiddetli yağmur ve fırtına nedeniyle, taşımalı eğitim veren ilköğretim okullarını 1 gün süreyle tatil eden İl Milli Eğitim Müdürlüğü, akşam saatlerinde de bütün okulları bir gün süreyle tatil etti. Tatil kapsamını taşımalı eğitimden bütün ilköğretim ve ortaöğretim kurumlarını kapsayacak şekilde genişleten Milli Eğitim Müdürlüğü, fırtınanın saatteki hızının 70 kilometrenin üzerinde olmasının beklendiğine dikkat çekti. Antalya Milli Eğitim Müdürü Osman Nuri Gülay, il genelinde bütün okulların bir gün süreyle tatil olduğunu, salı günü için ayrı bir değerlendirme yapılacağını kaydetti. (DHA)


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.