Antalya 2010’a yüzde 41 artışla başladı...

Antalya'ya bu yılın 11 günlük döneminde gelen turist sayısında, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 41 oranında artış oldu. Ocak ayı erken rezervasyonları ile 2010 yılına iyi başladığını söyleyen Antalya Kültür ve Turizm İl Müdürü İbrahim Acar, “Bu böyle devam edecek görünüyor. Bu, hizmet kalitesindeki istikrarın ve tanıtımın başarısıdır” dedi.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Antalya 2010’a yüzde 41 artışla başladı...

Antalya Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre, bu yılın 11 gününde Antalya Hava Limanı Dış Hatlar Terminali'nden 55 bin 316 turist giriş yaptı. Geçen yıl bu dönemde 39 bin 144 turist geldiğini bildiren yetkililer, Antalya'ya gelen turist sayısının günlük yüzde 20, yıllık yüzde 41 artış gösterdiğini belirttiler.


Antalya Kültür ve Turizm İl Müdürü İbrahim Acar, yeni turizm sezonuna Ocak ayında yapılan erken rezervasyonlarla çok iyi başladıklarını söyledi. Bu rakamların yıl boyu devam edeceğini ümit ettiklerini ifade eden Acar, şunları kaydetti:


''Ocak ayı erken rezervasyonları ile 2010 yılına iyi başladık. Bu böyle devam edecek görünüyor. Bu, hizmet kalitesindeki istikrarın ve tanıtımın başarısıdır. Ocak ayında kongre, golf ve spor turizmi ile çok iyi sonuç yakaladık. Antalya'da otellerde 75'in üzerinde saha var. Antalya'da kamp yapan takımlar saha bulmakta zorlanıyor. Bu sezon binin üzerinde takım kamp yapacak. Her takım en az 80-100 kişilik bir ekiple geliyor.'' (AA)

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.