Ankara turizmi atağa kalkacak

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği’ne (TURSAB) bağlı Orta Anadolu Yürütme Kurulu’nun 16 Ocak Cumartesi günü Cermodern'de 13.30 - 17.00 saatleri arasında yapılacak kongresi öncesi Başkan Adayı Kılıçaslan Karapıçak, mesleğin geleceği için sandığa gideceklerini belirtti.

31/12/2019 23:40
Ankara turizmi atağa kalkacak

Hürriyet'te yer alan haberde Kılıçaslan Karapıçak,  “Sektörümüzün geleceği için bir araya geldik. Çalışan, proje üreten, çözüm arayan birbirine güvenen bir ekiple güçlerimizi birleştirmeye, mesleğimizin tüm sorunlarını çözmeye talip olduk” dedi. Karapıçak, yaptığı yazılı açıklamada sektörün sorunları ve seçimlerle ilgili olarak şunları söyledi: “Mesleğimizin itibarsızlaştırılması, meslektaşlarımızın devletten yeterli desteği görememesi, sektörel anlamda gelecek kaygısı, gün geçtikçe pazar payımızın daralması gibi kaygılar ve korkular ile sandığa gidiyoruz.

Başta Başkent Ankara olmak üzere, Anadolu’nun birçok turizm değeri ve kültür envanterinin iç ve dış turizme kazandırılması gerekiyor. Bunun için yerel yöneticiler kadar bizlerin de karar sahibi olmamız, fikir ve önerilerimizi doğru bir şekilde aktaracak aktifliğe ulaşmamız gerek. Mesleğimizin istikbali ve itibarı için kaygılanan, içinde bulunduğumuz sıkıntılar bir an evvel çözüme kavuşturulmazsa gelecekte doğabilecek sorunları öngören, mesleğimizin geleceği için korkularını, kaygılarını, sorunlarını, umuda, güvene, çözüme dönüştürmek için yönetime talibiz“ dedi.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.