Anım Hotel şeflerinden önemli kampanyaya destek

Denizli’de Gökhan Tekstil’e ait Anım Hotel’in bünyesindeki Ristorante Loca isimli İtalyan tarzı restoranının  mutfak şefleri Soner Güler ve Şef Buğrahan Kanatsız’dan önemli kampanya’ya destek geldi.

13/05/2024 22:35
Anım Hotel şeflerinden önemli kampanyaya destek

Daha önce de 'Kafessiz Türkiye' kampanyasına desteklerini açıklamıştı. Tüm gelirleri depremden etkilenen kız çocuklarının da desteklendiği Koruncukköylere katkı sağlamak amacıyla iyiliksever şeflerin hazırladığı '50 Efsane Şef, 50 Efsane Tarif' kitabını hem satın alarak, hem de tanıtımını sağlayarak destek oldular.

Şef Soner Güler konuyla ilgili olarak, "Otelimiz deki Ristorante Loca’yı kurarken benim de kendisinden eğitim ve kurslar aldığım Şef Murat Bozok’un da aralarında olduğu 50 iyiliksever şefimiz anamlı bir kampanya da bir araya gelip, hazırladığı kitabı bizler de ufak ta olsa katkıı sağlamak istiyoruz" dedi.

Şef Buğrahan Kanatsız da, "Efsane şeflerimizin kitabı bizler için değerli bir kaynak, anlamlı bir eserdir. Sadece mesleği şeflik olanların değil, yemek pişirmeyi seven herkese öğretici bir kitaptır. İnternet sitelerinde ve kitapçılar da ‘’50 Efsane Şef, 50 Efsane tarif kitabına ulaşabilirler. Bizle de yeni nesil şefler olarak değerli şeflerimizi örnek alıyoruz" diye konuştu.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.