Anemon yeni otelini Karabük'te açtı

Anemon Grubu, Anemon Karabük Otel’in açılışını gerçekleştirdi. Anemon Karabük Otel; Ordu, Samsun ve Trabzon’dan sonra Karadeniz bölgesindeki dördüncü Anemon tesisi oldu.

10/11/2023 13:09
Anemon yeni otelini Karabük'te açtı

Anemon Karabük, sekiz katta toplam 256 yatak kapasitesiyle şehir merkezinde konumlanıyor. Otel, iş hayatının ve sosyal alanların kesişim noktasındaki lokasyonuyla Anemon Karabük Otel, toplantı ve seminerlerin yanında çeşitli etkinliklere de ev sahipliği yapacak.

Anemon Otelleri İcra Kurulu Başkanı Sayın Oğuz Akçura, yeni tesisle ilgili olarak, şu açıklamada bulunu: “Karabük şehri; doğası, tarihi güzellikleri ve ticari kapasitesiyle bu bölgenin yıldızı. Anemon misafirperverliğini Karabük’e taşıyarak bölgenin gelişimine de katkıda bulunacağımıza inancımız tam. Yeni otelimiz, Karabük ve ülkemize hayırlı olsun.”

Cumhuriyet’in ikinci yüzyılının henüz ilk günlerinde gerçekleştirdiği açılışla yatırımlara devam mesajı veren Anemon; Anemon Kent Bursa Otel, Anemon Koleksiyon Ürgüp Otel ve Anemon Residence İstanbul başta olmak üzere zincirinin yeni halkalarını duyurmaya hazırlanıyor.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.