Anemon Bursa Hotel kapılarını açtı

Bursa'nın Çekirge semtinde hizmet veren Gönlüferah Hotel, 10 yıllığına Anemon Otel'e kiralandı. Anemon Hotel'in açılışı, Eski Meclis Başkanı ve Bursa Milletvekili Bülent Arınç, Anemon Grup İcra Kurul Başkanı Oğuz Akçura ve Bursa Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar'ın katılımıyla gerçekleşti.

24/02/2024 13:30
Anemon Bursa Hotel kapılarını açtı

Açılış konuşmasını gerçekleştiren Anemon Grup İcra Kurul Başkanı Oğuz Akçura, "Anemon Hotelleri olarak ise sloganımız olan "Türkiye'de doğduk Türkiye'de büyüyoruz" diye hizmet vermekteyiz. Türkiye'nin birçok ilinde, kuzeyinden güneyine tüm bölgelerinde değerli misafirlerimize hizmet veriyoruz.

Akbaş Holding'le yaptığımız anlaşmayla beraber, kendimize koyduğumuz 50 otel sınırını tamamlamış bulunmaktayız. Akbaş Holding'e teşekkür ederiz. Anemon Bursa bizim için çok önemli. Bursa'ya gelenlere çok iyi hizmet verecek, Bursalılara çok iyi hizmetler sunacaktır" dedi.

"BURSA'MIZ BİR TURİZM KENTİDİR"

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, "Yeni bir Hotel değil, sahibinin değişmesiyle yeni bir tanıtım ve başlangıç olarak görüyoruz. Gelişen, büyüyen bir Türkiye, uluslar arası yatırımlarla markaların öne çıkıp yarıştığı bir Türkiye'de yaşıyoruz. Anemon markası, Türkiye çapında ismi olan bir markadır. Bursamıza da gelerek yerli ve milli bir marka olmuştur. Bursamız bir turizm kentidir. Türkiye'nin en çok ihracat yapan 2. şehri Bursa'dır" diye konuştu.

"ANEMON, HER TÜRLÜ İMKANIN OLDUĞU BİR OTELDİR"

22'nci Dönem TBMM Başkanı Bülent Arınç, otelin açılışında yaptığı konuşmada, "Manisa'da doğmuş yerli bir zincirden bahsediyoruz. Anemon, 26'ncı otelini açtığımız Türk menşeili bir oteldir. Bu otelin kurucusu İsmail Akçura'dır. Türkiye'nin en güzide yerlerinde otellerini açtılar. Neredeyse 20 otelin açılışına katıldığımdan ötürü dolayı gurur duyuyorum.

Turizm otelinden, şehir otelinden bahsediyoruz. Bu konsept içerisinde temiz, nezih, konaklamanın her türlü imkanı olduğu bir oteldir. Türkiye'nin bütün dünyada ve ülkede tanınan çok önemli markalarından birisi olmuştur. Çabaladılar ve başardılar. Gönlüferah'ta otantik bir Hoteldir. Herkesin rahatlıkla gidebildiği yanıbaşımızda bir oteldir" dedi.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.