Ambassador Otelleri, Letonyalı gazetecileri ağırlıyor...

Letonya Gazeteciler Cemiyetinden LETA‘nın temsilcileri Kemer'e geliyor. Ambassador Otelleri'nin Sahibi Aslı Bayar Ulukapı'nın misafiri olarak Kemer'e gelecek olan gazeteciler, Kemer'i gezecekler ve ülkelerinde Kemer'in tanıtımını yapacaklar.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Ambassador Otelleri, Letonyalı gazetecileri ağırlıyor...

Halil ÖNCÜ-KEMER

.Letonya Cumhuriyeti Antalya  Konsolosu olan ve Ambassador Otelleri'nin Sahibi Aslı Bayar Ulukapı'nın misafiri olarak Kemer'e gelecek olan gazeteciler, Kemer'i gezecekler ve kaldıkları süre içerisinde izlenimlerini üç baltık ülkesi olan Letonya,Estonya ve Litvanya'daki medyalarda aktararak, Kemer'in tanıtımını yapacaklar.

Aslı Bayar Ulukapı yaptığı açıklamasında, "Kemer’in tanıtımı  için  Letonya Gazeteciler Cemiyetinden  LETA ‘nın temsilcileri  21.05.2010-28.05.2010  tarihleri arasında  davetlimiz olarak  Kemer’e geliyorlar.Bu  kalışları boyunca  Kemer’in tarihi ve doğal güzelliklerini tanıtacağız .Turlara göndereceğiz ve Belediye Başkanımız ile  ve  Letonya Cumhuriyeti Antalya  Konsolosu   olarak  benimle   röportaj  yapacaklar.

Yaptıkları çekimleri ve röportajları ,yazı dizilerini  Letonya’daki tüm basın yayın  organlarına  dağıtacaklar .Bu sayede  2010  yaz sezonu boyunca  Kemer ‘in  Letonya’da tanıtımı  yapılacak .3 Baltık ülkesinin  ortak basın yayın organları   olduğu için  bu çekimlerin Estonya ve Litvanya da da yayınlanmasını  sağlayacağız" dedi.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.