Amadeus ve Google’dan Antalyalı otelcilere seminer

Amadeus ve Google, Regnum Carya Hotel’de Antalyalı otelciler için bir seminer düzenledi. Seminerde Amadeus ve Google’ın üst düzey yetkilileri ve Antalya’nın çeşitli otellerinin temsilcileri hazır bulundular.

29/05/2024 17:10
Amadeus ve Google’dan Antalyalı otelcilere seminer

Amadeus ve Google tarafından Antalya Belek’te bulunan Regnum Carya Hotel’de düzenlenen ‘Online Semineri’ne otelciler ile Amadeus ve Google’ın temsilcilerinden Google Seyahat Departmanı Müdürü Lalit Gupta, Amadeus Dijital Marketing Departmanı Direktorü Suraj Joshi, Amadeus Dijital Marketing Departmanı Müdürü Sona Sadh, Amadeus IMEAT Ticari Direktörü Joy Ghosh, Amadeus Orta Doğu Başkan Yardımcısı Cem Çetintürk ve Amadeus Türkiye, İsrail CIS ülkeleri Bölge Direktörü Görkem Bolat Antalyalı otelcilere, otellerin web sitelerinden direk rezervasyonların artırılması ve Google tarafındaki yenilikler, reklam çalışmalarının önemi ve online rezervasyonlara etkisi konuları anlatıldı.

Seminere, Maxx Royal, Titanic Hotels, Rixos Hotels, Regnum Carya, Delphin Hotels, Sherwood Hotels, Liberty Hotels gibi Antalya'nın önde gelen otellerinin yetkilileri hazır bulundular.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.