Altı ayda 6 yeni restoran açtı

Baydöner, yeni restoranlarıyla Türkiye’nin dört bir yanında büyümeye devam ediyor. Altı ay içerisinde 6 yeni restoranını iskender tutkunlarıyla buluşturan Baydöner, toplamda 114 restoran sayısına ulaştı.

10/08/2022 15:54
Altı ayda 6 yeni restoran açtı

Baydöner’in büyüme hamlesinde yeni durakları; Antalya, Hatay, İstanbul, Isparta ve Denizli oldu. Son altı ayda 6 yeni restoranını hizmete sunan Baydöner; Akyaka Park AVM, Alanya Alanyum AVM, Hatay Antakya Caddesi, Özdilek Park İstanbul, Isparta Meydan AVM ve Denizli Aqua Mall’da müdavimlerini ağırlamaya başladı.

Marka olma hedeflerine emin adımlarla ilerlediklerini söyleyen Apaz Group Yönetim Kurulu Üyesi Bülent Polat, “Apaz Group olarak lezzet markalarımızla istikrarlı bir şekilde büyümeye devam ediyoruz. Bundan sonra yapacağımız yeni yatırımlarla, büyüme trendimizi sürdüreceğiz. Yeni restoran açılışlarımızda kendi kurumsal restoranlarımızın yanında Baydöner markamıza güvenen yatırımcılarımızla franchising restoran yatırımlarıyla da büyümeye devam ediyoruz.  Hizmete sunduğumuz yeni restoranlarla istihdamı artırmayı hedefliyoruz. Yeni Baydöner restoranlarımıza tüm iskender severleri bekliyoruz” dedi.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.