Alman tur operatörleri satışlarda patlama bekliyor

Avrupa pazarlarından uzun zamandır ilk defa iyi haberler gelmeye başladı. Özellikle Alman tur operatörleri bu yaz için beklenti ve tahminlerinde çok iddialılar. Aşılardaki gelişmeler ve AB Korona pasaportu, 2021 yazının kurtulacağına işaret ediyor.

05/05/2021 14:02
Alman tur operatörleri satışlarda patlama bekliyor

Alman tur operatörleri, rezervasyonların hızlıca artığını belirtiyor. TUI’nin bir sözcüsü basına yaptığı açıklamada, "Almanya'daki aşı kampanyası muazzam bir hız kazandı ve rezervasyonlar da sürekli artıyor" dedi. TUI, bu yılki tatil paketlerinin önceki yıllara göre daha ucuz olacağını varsayıyor. Tatil ve seyahate hasret kalanlar, fiyat konusunda bu yıl çok daha rahatlar. Tur operatörlerine göre, yüksek fiyatlı oteller, bu yıl çok daha popüler.

Bu olumlu gelişmelerin ışığında, Alman seyahat acentaları yeniden harekete geçtiler. Seyahat acentelerinden alınan bilgilere göre, Almanlar'ın çoğu daha uzun süreli tatil paketleri için rezervasyon yaptırıyorlar. Ayrıca, daha yüksek kategorilerdeki oteller ve daha iyi konumlardaki daha büyük odalar daha çok talep edilmeye başladı.

Almanya'da Mayorka ve Dominik Cumhuriyeti'ne yoğun ilgi

FTI Group'un Genel Müdürü Ralph Schiller, tatil sezonu için rahatlama yürürlüğe girer girmez bir seyahat patlaması bekliyor. Tourexpi'de yer alan habere göre Schiller, "Mayorka ve Dominik Cumhuriyeti gibi hiçbir seyahat uyarısı olmayan destinasyonların - Mayıs ve Haziran tarihlerinde çok iyi satılmasında seyahat etme arzusunun ne kadar büyük olduğunu görüyoruz“ dedi.

Almanya'nın önemli tur oparatörlerinden DER Touristik de rezervasyon eğrisinde "önemli bir artış" görüyor. Der Touristik Orta Avrupa sorumlusu Ingo Burmester, "İnsanlar olabildiğince güvenli ve olabildiğince erken seyahat etmek istiyor" diye konuştu.

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.