Alman seyahat zinciri TSS'den yeni etkinlik platformu

Almanya’nın en önemli seyahat zincirlerinden biri olan TSS, yeni bir etkinlik platformuyla partnerlerinin karşısına çıktı.

20/04/2021 12:14
Alman seyahat zinciri TSS'den yeni etkinlik platformu

TSS Genel Müdürü Manuel Molina, bu konuda Almanya kamuoyuna ve Türkiye gibi ortak çalışmalar yürüttüğü ülkelere yönelik bir açıklama yaparak; TSS Grubu olarak önümüzdeki günlerde "daha fazla perspektif ve motivasyon" adına seyahat acenteleri ve müşteriler için yeni ve iki yönlü etkinlik formatıyla bir kampanya yapmayı planladığını söyledi.

Manuel Molina sözlerine, şöyle devam etti: "Bilindiği üzere geçen yıldan bu yana süren ve son dönemde tekrar tırmanışa geçen Covid-19 ile birlikte derinleşen pandemi koşulları nedeniyle turizmi sektöründe nasibini alıyor ve kısıtlamalara maruz kalıyor.

Turizm sektörü olarak asla ümitsizliğe kapılmadan yolumuza devam etmeliyiz

Bütün olumsuzluklara rağmen turizm sektörü olarak asla ümitsizliğe kapılmadan ve sektör olarak hiçbir şekilde kafamızı kuma gömmeden yolumuza devam etmemiz gerektiğini düşünüyorum. Mevcut şartlarda umutsuzluğa kapılmadan turizmin geleceğine olan inancımızı ve kendi

güçlü yönlerinize olan güvenimizi koruyarak, sektör olarak oluşturacağımız yeni fikirler ve olumlu yaklaşımlarla müşterilerimizin güvenini kazanarak, onları yanımıza çekmeliyiz. Turizmin yeniden hızlanmaya başlaması ile gözle görülür, kesin ve her şeyden önce inisiyatif alarak davranmanın zamanı geldi."

Pandemiyle birlikte çok zor ve dirençli koşullar altında olsak bile, haziran ayından itibaren daha iyi bir bakış açısıyla, ayakları yere basan gerçekçi yeniden başlatma senaryolarından bahsedilebileceğini düşündüğünü ifade eden Molina, "Bunu hepimiz istiyoruz ve doğru zamanda doğru konseptlerle orada olacağız" diye konuştu.

Seyahat acentelerinin yolculuk tutkusuna odaklanması gerekiyor

TSS Group, 28 Haziran-1 Temmuz tarihleri arasında “Focus on Travel Lust” ile yeni bir seyahat acentesi etkinlik platformunu başlattı. Platform hakkında bilgi veren Manuel Molina, "Tartışma platformları, web seminerleri, röportajlar, açılış konuşmaları ve en iyi uygulama örneklerinin yer aldığı topluluk, yaratıcılık ve diyalog yoluyla 'Başka bir belirleyici momentum' ele alınmalıdır.

Amaç, son olmasını umduğumuz bu aşamada krize güçlü ve enerjik bir şekilde karşı koymak ve nihayetinde tutarlı fikir ve ürünlerle bunun üstesinden gelmek" dedi.

Müşterilerimizin yolculuk tutkusunu ön planda tutan bir misyonu olmalı

"Yeni ve heyecan verici", etkinliği "Mission Travel Lust" başlığı altında genişletilerek, müşterilerin yaklaşımı haline getiriliyor. Etkinliğin B2B bölümünü; başlangıcı takip eden 14 günlük bir zaman diliminde seyahat acentaları ilgilenen müşterileri davet edebilir ve seyahat acentenize soru formatında turizmle ilgili içeriğe ve isteklere ilk elden erişim sağlayabilir.

TSS Genel Müdürü Manuel Molina, "Tüm seyahat acentelerine bir tür özel dijital kurum içi sergi şeklinde başka bir araç vermek istiyoruz. Müşterilerini kendi inisiyatiflerine göre bilgilendirebilir, onlarla iletişim kurabilir, güvenlerini güçlendirebilir ve son olarak da rezervasyon taleplerini belirleyebilirler” diye açıkladı.

TSS'in Genel Müdürü Molina, bu belirsizlik ortamında ve şeffaflığın olmadığı ortamda potansiyel müşterilere bilgi, şeffaflık ve her şeyden önce empati ve ikna edici bir yeniden yaklaşımın çok iyi geleceğine inanıyor.

Bu etkinliğe katılım ücretsiz

Manuel Molina, “Sektörün hem seyahat acenteleri, hem de müşterileri açısından bilgi ve iletişim ihtiyaçları çok büyük ve istikrarlı bir şekilde büyümeye devam ediyor. İlk büyük ortakların ve destinasyonların bu kapsayıcı kampanya yaklaşımını hali hazırda aktif olarak desteklememesi için bir sebep yok.

Katılım tüm seyahat acenteleri için satış ilişkilerine bakılmaksızın mümkündür ve hem onlar hem de müşteriler için ücretsizdir" dedi.

Etkinlik hakkında daha fazla bilgi için www.reiselust.digital adresinden veya e-posta yoluyla info@ reiselust.digital adresinden alınabilir.

 

 

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.