Alman medya devi, otelci oluyor...

TV satış kanalları, dergiler ve online tatil satış sitelerinin sahibi Unister, ‘ucuzcu’ oteller zinciri kurmayı planlıyor. Bünyesinde ‘ab-in-den-urlaub.de’ ve ‘travel24.com’ gibi online tatil satış sitelerini de bulunduran Unister, 2009 yılından bu yana ‘budget oteller’ zinciri kurmak istediğini sürekli belirtiyordu.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Alman medya devi, otelci oluyor...

Şirket aslında 2009 yılında ilk otel girişiminde bulunmuştu: Cospudener See bölgesinde 40 milyon dolarlık bir projeyle bir golf oteli yapımına başlayan şirket, bölgenin sakinleri ve doğa koruma derneklerinin gösterdiği şiddetli protestolara dayanamayarak, bölgeden geri çekilmişti.

Unister şirket merkezinin de bulunduğu Leipzig kentinde tarihi ‘Ringmessehaus’ binasını otele dönüştüreceklerini belirten şirket sözcüsü Dr. Konstandin Korosides, “Evet, bir aksilik olmazsa bu tarihi bina 2 yıldızlı otel zincirimizin ilk halkası olacak” dedi.  

‘Travel24 Hotels’ ismiyle işletilecek oteller doldurmakta zorlanmayacaklarını belirten Korosides, “ab-in-den-urlaub.de gibi sitelerimiz sayesinde, müşterilerimizi doğrudan otellerimize yönlendirebileceğiz” diyor.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.