Alara Hotel'den 'Kayyum' açıklaması

Dün basında çıkan 'Alara Hotel'e kayyum atandı' haberleri üzerine bir açıklama yapan Alara Hotel, şirkete henüz kayyum atanmadığını, ama şirketin borçlandırıcı işlemlerinin denetim kayyumunun onayına tabi tutulması istemli davanın açıldığını ve yargılamanın devam ettiğini duyurdu.

12/01/2019 11:49
Alara Hotel'den 'Kayyum' açıklaması

Alara Turizm Ticaret Anonim Şirketi'nden yapılan açıklamada ayrıca, şirketin borçlandırıcı işlemlerinin denetim kayyumunun onayına tabi tutulması istemli davanın, şirketin yönetiminde yer alamayan kişilerce açıldığı vurgulandı.

Alara Turizm Ticaret Anonim Şirketi'nden yapılan açıklama şöyle:

“Alanya’nın köklü otellerinden Alara’da yaz sezonunda CK Akdeniz tarafından elektriklerinin kesilmesinden sonra şimdi de gruba kayyım atandı.” başlığı ile çıkan haberlere karşı  açıklama yapma  ihtiyacı doğmuştur.

Yaz aylarında borcu olmadığı halde teminat bedelinin arttırılması için baskı amaçlı CK Akdeniz tarafından müvekkil şirketin bir gün süre ile elektriği kesilmiş ve yargı kararı ile 24 saat içinde haksızlık ortadan kalkmış ve elektrikler bağlanmıştır. Söz konusu 11.01.2019 tarihinde çıkan  haberler şirkete zarar vermek için kasıtlı olarak çıkartılmış haberlerdir.

Müvekkil şirket aleyhine kötü niyetli olarak şirketin yönetiminde yer alamayan kişilerce, şirketin borçlandırıcı işlemlerinin denetim kayyumunun onayına tabi tutulması istemli dava açılmıştır ve yargılaması devam etmektedir. Şirketin yönetimde yer alamayan kişiler tarafından şirketin prestijine zarar vermek için basına sürekli gerçek dışı bilgiler yansıtılmıştır. Müvekkil şirketin yönetimi ile ilgili herhangi bir sorun yoktur.  

Müvekkil şirketin kayyum tarafından yönetildiği izlenimi yaratılmak istenen haberler tamamen kötü niyetle çıkartılmış gerçek dışı haberlerdir."

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.