Alaçatı'daki otel, dünya'da ilk 10'a girdi

Alavya Hotel dünyanın en prestijli seyahat yayınlarından Travel+Leısure tarafından ‘Dünyanın en iyi otelleri’ listesinde 10’uncu sırada yer aldı.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Alaçatı'daki otel, dünya'da ilk 10'a girdi
2013 yazında açılan Alavya, aradan geçen kısa sürede sadece Türkiye'de değil tüm dünyada adından ve Alaçatı'dan söz ettirmeyi başarmanın mutluluğunu yaşıyor. Alavya, daha açıldığı ilk günlerde Amerikan Forbes dergisi tarafından "Türkiye'ye gitmek için 10 neden" arasında sıralanmıştı.

Şimdi ise, dünyanın prestijli seyahat yayınlarından TRAVEL+LEISURE editörleri tarafından, en keyifli ve özgün 70 otel arasında yerini almayı başardı.

TRAVEL+LEISURE imzalı listede Aruba'dan Zambiya'ya kadar çok geniş bir coğrafyaya yayılmış tam 70 otel var... Alavya, bu listenin 10'uncu sırasında, "Avrupa'da konforlu bir sığınak; Alavya, Türkiye" başlığı ile yer aldı.

Yazıda, "İstanbul'daki güzel insanların yaz mevsiminin oyun bahçesi Alaçatı'ya neden gittiklerini anlamak çok kolay. 25 özel odaya sahip Alavya, mutluluğun ve hareketin kalbindeki bu kıyı beldesinin ana caddesinde konumlanmış. Gölgeler altındaki havuzun çevresine dağılmış altı taş eve yayılan 25 odanın her biri, çağdaş yerel sanat, el yapımı mobilyalar, şık şömineler ve özel teraslarla dizayn edilmiş. Tüm yıl açık olan Restoranı Mitu'yu da es geçmemek lazım. Bu cafe-bar-bistro formatındaki mekân aynı zamanda Türk moda editörü Fatoş Yalın tarafından derlenen kıyafet ve aksesuarların satışını da yapıyor" ifadelerine yer verildi.

Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.