AKTOB’tan Erdal Tontu anısına yemek

Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (AKTOB) , 2 Ağustos’ta vefat eden Antalya turizminin ve iş dünyasının duayenlerinden Erdal Tontu anısına anma yemeği düzenledi. Yemeğe, Antalya Valisi Sebahattin Öztürk'de katıldı.

31/12/2019 23:40
AKTOB’tan Erdal Tontu anısına yemek

Antalya iş ve turizm dünyasında aktif görevlerde bulunan ve 2 Ağustos Cumartesi günü geçirdiği kalp krizi sonucu vefat eden Catamaran Resort Hotel´in sahibi Erdal Tontu  anısına düzenlenen yemekte, Antalya protokolünden ve iş dünyasından çok sayıda isim yer aldı.

AKTOB Başkanı Yusuf Hacısüleyman´ın ev sahipliği yaptığı anma töreni ve yemeğe Vali Öztürk´ün yanı sıra Vali Yardımcısı Recep Yüksel, Kemer Kaymakamı Bayramali Köse, İl Emniyet Müdürü Cemil Tonbul, EXPO Genel Sekreteri Selami Gülay, Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Acar ve Türkiye Otelciler Federasyonu Genel Başkanı Osman Ayık katıldı. Merhum Erdal Tontu anısına kısa bir konuşma yapan Ayık, Erdal Tontu ile ilgili anılarını aktardı. Diğer katılımcılar da Tontu´yu anılarıyla yâd etti. (MyGazete)


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.