Aksoy Holding Sarıyer'de medikal resort yapacak

Bünyesinde İstanbul Beşiktaş Barbaros Bulvarı’ndaki Conrad İstanbul Bosphorus ve Bodrum’daki Ritz-Carlton Residences otelleri olan Aksoy Holding bu alanda iki yeni yatırıma daha hazırlanıyor.

09/01/2023 12:53
Aksoy Holding Sarıyer'de medikal resort yapacak

Aksoy Holding CEO'su Batu Aksoy, yatırımlardan birinin Amerika Florida da birinin de Türkiye’de İstanbul Sarıyer’de olacağını söyledi. Sibel Atik’in haftalık Ekonomist Dergisi’nde yer alan haberine göre akaryakıt, enerji, gayrimenkul ve turizm sektörlerinde faaliyet gösteren Aksoy Holding, yeni yatırımlar planlıyor.

Florida'da turizm ve gayrimenkul alanında yatırım yapmak üzere girişimlerini başlatan grup, gelecek 10 yılda yurtdışı gelirlerin payını yüzde 50'ye taşımayı planlıyor. Aksoy Holding CEO & Başkan Yardımcısı Batu Aksoy, Florida'da gayrimenkul ve ağırlama sektörlerinde yapacakları yatırımlarla grubun operasyonlarını coğrafi olarak da çeşitlendireceklerini belirterek şunları söylüyor:

“Yurtiçinde sağlık turizminde katma değer yaratacak bir proje olduğuna inandığımız Sarıyer'de 65 dönüm büyüklüğündeki alanda medikal resort projemiz olacak. "


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.