Akdeniz'in en büyüğü Bodrum'da açılacak

Dünyada lüks turizmin önde gelen temsilcilerinden Four Seasons Hotels, Akdeniz çanağının en büyük resort otelini Bodrum'da açmaya hazırlanıyor. İnşaat çalışmaları devam eden Four Seasons Resorts and Private Residence Bodrum, 2020 yılında hizmete girecek.

13/03/2019 11:01
Akdeniz'in en büyüğü Bodrum'da açılacak

Otelcilik devi Kanadalı Four Seasons, son yıllarda gerçekleştirdiği yatırımlarla, Akdeniz bölgesindeki otel sayısını artırıyor. Tunus’taki otelini açan, Yunanistan’daki projesi için ise gün sayan şirket, bölgedeki en büyük yatırımını ise Tay Group ile Bodrum’a yapıyor.

Dünyada lüks turizmin yeni merkezi olarak gösterilen Akdeniz çanağı, otel zincirlerinin de yeni gözdesi konumunda.  Bu şirketlerden biri de Kanadalı Four Seasons. Bugün dünyada lüks turizm denince akla gelen ilk markalar arasında yer alan Four Seasons, son yıllarda gerçekleştirdiği yatırımlarla Akdeniz bölgesindeki otel sayısını artırıyor.

2017 yılına kadar Güney Fransa, Beyrut ve İskenderiye’deki otelleriyle Akdeniz turizmine katkıda bulunan dev otel zinciri; 2017 yılının sonunda Tunus’taki yeni otelinin kapılarını açarken, önümüzdeki aylarda da Yunanistan’ın başkenti Atina’nın en gözde yapıları arasına girecek Astir Palace’ı hizmete alacak.

2020 YILINDA AÇILACAK

Four Seasons’ın bölgedeki en büyük yatırımı ise, inşaat çalışmaları devam eden Four Seasons Resorts and Private Residence Bodrum olacak. Akdeniz çanağının en büyük resort’u olacak projenin 2020 yılında açılması planlanıyor.

Hali hazırda Türkiye’de iki Four Seasons markalı otel bulunurken, Bodrum’da açılacak projeyle, Türkiye dünyada üç Four Seasons’a ev sahipliği yapan ender ülkelerden biri olacak. Bodrum’daki projenin yatırımcılığını ise aynı zamanda İstanbul’daki iki otelin de yatırımcısı olan Tay Group üstleniyor.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.