Ahmet Seymen hayatını kaybetti

Turizm sektörünün sevilen ve başarılı ismi Ahmet Ferda Seymen, hayatını kaybetti.

17/10/2020 18:05
Ahmet Seymen hayatını kaybetti

Bir yıldır mücadele ettiği amansız hastalığa yenik düşen başarılı turizmci Ahmet Ferda Seymen, hayatını kaybetti.

Turizm Aktüel Ailesi olarak, Ahmet Seymen'e Allah'tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına ve turizm camiasına baş sağlığı ve sabır dileriz. 

Ahmet Ferda Seymen kimdir?

Hacettepe Üniversitesi İşletme Yönetimi Bölümü’nü 1980 yılında, Yüksek Lisans öğrenimini ise Florida International University Miami, Florida’da tamamlayan Ahmet Ferda Seymen, 1991 yılına kadar Florida eyaletinde restaurant ve otel işletmeleri alanında yöneticilik yaptı.

1991 yılında Antalya Hilton Oteli ile İzmir Hilton Oteli’nin Yiyecek İçecek Direktörlüğü görevi ile Türkiye turizm sektöründe mesleki hayatını devam ettiren Seymen, Antalya Side’de Sillyon Resort Hotel ve Corinthia Excelsior Hotel’lerin ve Kuşadası Pine Bay Holiday Resort’un Genel Müdürlüğünü yaptı.

Malta’da Corinthia Hotels International Malta ve Kuzey Afrika Operasyonları Bölge Müdürlüğü görevinin ardından Antalya Corinthia Hotels International Türkiye Operasyonları Bölge Müdürlüğü görevlerini üstlenen Ahmet Ferda Seymen, İstanbul’da Richmond Hotel Genel Müdürü, Kaya Hotels & Resorts Operasyon Direktörü olarak görev yaptı.

Eresin Hotels Genel Müdürlüğü, Byotell-Byomed Hotel-Medical Turizm Bölümü Genel Müdürlüğü ve CVK Hotels & Resorts’ta Turizm Bölüm Başkanlığı görevlerinde de bulunan Seymen, daha sonra Ramada Plaza Genel Müdürlüğü görevini yerine getirmişti.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.