Ağaoğlu’ndan 2 yeni otel...

Özellikle son 4 yılda İstanbul Anadolu yakasında iş dünyasının hızla gelişiminden doğan ihitiyacı karşılamak amacıyla hizmet veren Ağaoğlu My City Hotel’in ardından Ağağolu’ndan "Business Otel" konseptiyle iki yeni otel daha projelendiriliyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Ağaoğlu’ndan 2 yeni otel...
“Business Otel” ihtiyacından yola çıkılarak hayata geçirilen Ağaoğlu My City Hotel’in ardından Ağaoğlu’ndan iki yeni otel projesi daha hayata geçiyor.

 

Ağaoğlu My City Hotel Genel Müdürü Serkan Gümrükçü, “Şehir otelciliğinde farklı projelerimiz var. İstanbul’da bu anlamda araştırmalar yapıyoruz. Ataşehir’de My World Projesi ile başlayan ve My Towerland projesi ile genişleyen nitelikli konut alanlarımızın merkezinde, kısa bir süre içinde İstanbul Anadolu yakasının en lüks ve en donanımlı toplantı salonlarına sahip otelimizi faaliyete geçireceğiz. Bu projeyi başka lokasyonlarda ve farklı konseptlerde inşa edeceğimiz 2 tane daha otel ile genişletmeyi planlıyoruz. My City Hotel ile ulaşmış olduğumuz “Business Hotel” kategorisindeki başarımızın yarattığı talepler dolayısıyla, daha geniş gruplara hizmet verebilecek, nitelikli otelleri Ağaoğlu Hotels markası altında hizmete geçireceğiz” diye belirtti.

Estetik ve Konforun İş Dünyasına Açılan Kapısı Ağaoğlu My City Hotel

İstanbul’un Anadolu Yakası’nda  iş dünyasının gittikçe yoğunlaştığı ve buna paralel olarak toplantı, seminer ve konaklama organizsayonlarının her geçen daha da önem kazandığı Ümraniye’de hizmet veren Ağaoğlu My City Hotel, 114 oda, 220 yatak kapasitesi ve 8 adet toplantı salonuyla profesyonel iş dünyasının tüm ihtiyacına cevap veriyor. Toplantı salonları tam kapasite ile dolduğunda 800 kişiye hizmet verebilen otelde konukların memnuniyeti için tüm detaylar düşünülüyor.

Ağaoğlu My City Hotel şık ve konforlu bir konaklama imkanı yanında, uluslararası yarışmalarda birçok başarılar elde eden mutfak ekibiyle, damak tadında lezzeti arayanlar için özel menüler sunuyor. En son Lonrda’dan 29 madalya ile dönen Mutfak Şefi Rafet İnce ve ekibi otelin açıldığı günden bu yana dünya mutfağından menülerle misafirlerine lezzet şöleni yaşatıyor.

 

 

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.