Afyonkarahisar Mutfağı UNESCO'ya dahil oldu

UNESCO’nun Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri doğrultusunda belirlediği Yaratıcı Şehirler arasında Afyonkarahisar, gastronomi alanında Türkiye’den listeye giren üçüncü şehir oldu.

14/11/2019 20:15
Afyonkarahisar Mutfağı UNESCO'ya dahil oldu

Gastronomik anlamda Afyonkarahisar’ın tüm yerel lezzetlerini tek bir yerde sunan NG Afyon, usta şeflerin elinden çıkan menüsü ile misafirlerini benzersiz bir lezzet şölenine davet ediyor.

UNESCO’nun Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri doğrultusunda belirlediği Yaratıcı Şehirler listesine alınan Afyonkarahisar, geniş yemek yelpazesinde önemli bir yer tutuyor. Adeta gastronomi cenneti sayılan Afyonkarahisar, başka hiçbir yerde bulamayacağınız özel lezzetleriyle ön plana çıkıyor. UNESCO’nun da onayladığı lezzetleri NG Afyon bünyesinde ve usta şeflerin dokunuşlarıyla bulmak mümkün.

Afyonkarahisar’ın özel lezzetleri NG Afyon’da  

Afyonkarahisar’ın özel lezzetleri NG Afyon’da çok büyük bir titizlikle hazırlanıyor. Afyon sucuğundan kaymaklı lokumuna, Afyon bükmesinden çullama köftesine ve Afyon şebitinden haşhaş tatlısına kadar benzersiz tatları bulabileceğiniz NG Afyon, misafirlerine bu eşsiz tatları deneyimleme fırsatı veriyor.

İyi Hisset mottosuyla daima iyi hizmeti birincil önceliği olarak tutan NG Afyon, gastronomi şölenini usta şefleriyle harmanlıyor. Açık büfesi ve Farina Restoran’da daima taze ve lezzetli yemekler NG Afyon’un usta şefleri tarafından hazırlanıyor.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.