Aeolus Tours Fethiye’yi programına aldı

Turizmci Murat Mallı’nın katkıları ile Orta Avrupa'nın önde gelen turizm şirketlerinden Aeolus Tours, Fethiye'yi yeniden programına aldı.

05/04/2019 18:16
Aeolus Tours Fethiye’yi programına aldı

Turizmci Murat Mallı’nın katkıları ile Orta Avrupa'nın önde gelen turizm şirketlerinden Aeolus Tours, Fethiye'yi yeniden programına aldı. Firmanın üst düzey yöneticileri de, Mallı’nın daveti ile bölgeyi ziyaret ederek, 2019 yaz sezonu öncesi incelemelerde bulundu. Düzenlenen gezide, Fethiye’nin tarihi ve turistik bölgeleri ile birlikte oteller gezildi.

Ziyaretten çok memnun kalan firma yetkilileri, bu ziyaretin devamının müşterileri ile geleceğini ve Fethiye’nin turizm açısından geleceği parlak bir yönelim merkezi olduğunu belirterek, konaklama ve yatak kapasitesi ihtiyacı olduğunu sözlerine ekledi.

LookBook Holiday’in kurucusu ve sahibi turizmci Murat Mallı ve Keyf Travel Türkiye Ürün Müdürü Ayşegül Kalaycı, katılımcılarla Fethiye'de turizm sezonunun uzatılması, turist profili ve turizm faaliyetlerinin çeşitlendirilmesi konusunda sohbet etti ve bu konuda katılımcıların tecrübelerinden kaynaklı tavsiyelerini aldı. Murat Mallı ve Ayşegül Kalaycı, info programına katılımlarından dolayı konuklarına teşekkür ederek, Fethiye’den güzel izlenimlerle ayrılmaları temennisinde bulundu.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.