Adanalı turizmcilerin Bakan sevinci
Kültür ve Turizm Bakanlığı’na sektörden biri olan Mehmet Ersoy’un getirilmesi Adanalı turizmciler tarafından sevinçle karşılandı.

TÜRSAB Adana Bölgesel Yürütme Kurulu (BYK) Başkanı Murat Şirin, yeni hükümet sisteminde Kültür ve Turizm Bakanlığı’na sektörün içerisinde yer alan Mehmet Ersoy’un getirilmesini memnuniyetle karşıladıklarını belirterek, "Sektördeki bir çok sorunun hızla çözüme kavuşturulacağına inanıyoruz’’ dedi.
Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminde Kültür ve Turizm Bakanlığı’na sektörden biri olan Mehmet Ersoy’un getirilmesi Adanalı turizmciler tarafından sevinçle karşılandı. TÜRSAB Adana BYK Başkanı Murat Şirin yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanlığı Hükümeti Sistemi’nin ilk Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından ilan edilen Cumhurbaşkanlığı Kabinesi’nin ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diledi.
Şirin, şunları kaydetti:
"İçimizden biri olan Sayın Bakanımıza zorlu görevinde başarılar diliyoruz. Sektörümüzdeki bir çok sorunun hızla çözüme kavuşturulacağına yürekten inanıyoruz. Bu sorunların çözümünde Adanalı turizmciler olarak kendisine her türlü desteği vererek yanında olacağız."
Önemli haberleri kaçırma!
E-posta bültenine abone ol: