ACE of M.I.C.E. Exhibition bu yıl fark yaratacak

Bu yıl 6'ncı kez düzenlenen kongre, toplantı ve etkinlik fuarı “ACE of MICE Exhibition byTurkish Airlines”, 20-22 Şubat 2019 tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi ICC’de gerçekleşecek.

14/11/2018 11:20
ACE of M.I.C.E. Exhibition bu yıl fark yaratacak

“Connecting Dots” mottosuyla düzenlenecek fuarın tanıtım toplantısı, W Hotel İstanbul’da yapıldı. Toplantıya THY Harbiye Satış Müdürü Macid Boyar, İstanbul İl Kültür ve Turizm Müdür Yardımcısı Yusuf Batur, İBB Turizm Müdürü Halil İbrahim Şan, İTO temsilcileri, TÜRSAB Yönetim Kurulu üyeleri, TYD, Skal, YEPUD, DPİD, POYD, İSTTA, SSTD, TETSED dernek başkanları ve yöneticileri ile basın mensupları katıldı.

ACE of M.I.C.E. Exhibition by Turkish Airlines’ı düzenleyen Turizm Medya Grubun Başkanı Volkan Ataman toplantıda yaptığı konuşmada, şunları söyledi: “ACE of M.I.C.E. Exhibition by Turkish Airlines, serüvenine 2014 yılında başlandı. İlk organize edildiği günden bu yana global MICE endüstrisini bir araya getirmenin heyecanıyla çalışmaya devam ediyoruz.

5 yılda78 bin 861 MICE profesyonelini ağırladık

Fuarımız etkinlik, toplantı, kongre ve incentive seyahatinin farklı kategorilerde hizmet veren otel, etkinlik, toplantı yönetim firması, DMC, etkinlik mekanı, servis sağlayıcılar gibi firmaların hizmetlerini sergileyebildikleri bir fuar. Katılanların B2B toplantılarla networklerini genişletme imkânı buldukları bir organizasyon. 

5 yılda 78 bin 861 MICE profesyonelini ağırladık. 1226 firma fuarımızda stant aldı. Uluslararası Hosted Buyer Programımız kapsamında 40 ülkeden 955 uluslararası ve 2 bin 393 yerel profesyonel fuarımıza katıldı. 33 bin 515 B2B toplantıya ev sahipliği yaptık. Ayrıca, Speakers’ Corner programı kapsamında 199 ayrı oturumda 175 yerli ve 82 yabancı konuşmacı ağırladık.

Bu yıl farklı bir fuar olacak

6’ncı yaşımızda katılımcılarımızı etkileyecek, zihin dünyalarını genişletecek ve işlerine perspektiflerine katkı sağlayacak bir konsept tasarladık. “Connecting Dots” mottosu altında hazırladığımız konseptle bu yıl farklı bir fuar olacak. Uluslararası Hosted Buyer Programı kapsamında yurtdışı pazarından katılacak 250 uluslararası nitelikli MICE profesyoneli ve 500’ün üzerinde yerel profesyonel, fuar kapsamında katılımcı firmalarla B2B görüşme gerçekleştirecek.

ACE of M.I.C.E. her zamanki gibi birbirinden renkli networking etkinlikleriyle katılımcılarına keyifli zamanlar yaşatırken aynı anda bağlantılarını genişletme şansı tanıyor. İlk günün akşamında düzenlenen “Gala Yemeği”, yabancı misafirlere İstanbul’un tanıtıldığı Boğaz Turu ve fuarın ikinci günü gecesinde düzenlenen bir AMEzing Parti ile fuar katılımcılarını eğlenirken, bağlantı kurabilecekleri renkli deneyimler bekliyor. 

Her yıl verdiğimiz ACE of M.I.C.E. Awards ‘Etkinlik ve Toplantı Ödülleri'nin dağıtılacağı tören de, 3 Nisan 2019 tarihinde Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleşecek.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.