Accor Grubu 10'uncu otelini hizmete açıyor

Avrupanın en büyük otel zincirlerinden 'Accor Hotels' İstanbul, Bursa, Eskişehir, Trabzon, Gaziantep, Kayseri’deki Novotel ve İbis otellerinden sonra İbis Adana ile Türkiye genelinde toplam on oteli ile hizmet vermeye devam edecek.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Accor Grubu 10'uncu otelini hizmete açıyor
Avrupa’nın lider, dünyanın 3.büyük otelcilik devi Accor Grubu, konukseverliğini ve otelcilik anlayışını Türkiye’de gün geçtikçe yaygınlaştırmaya devam ediyor.
Dünya genelinde toplam 1900 oteli bulunan ve büyük başarı ile hizmet veren Ekonomik oteller zinciri “ Ibis ” artık Adana’da hizmet vermeye başlayacak.. İbis Adana, konuklarına ekonomik fiyatlar ile yüksek kalitede servis sunmayı başararak, kendi kategorisinde rakipsiz olmayı sürdürüyor.İbis Adana iş dünyasının şehirdeki yeni konaklama merkezi ve Adana’nın yeni parlayan yıldızı olacak.    
Etkin ve farklı personel politikaları ile kendi personelinin geleceğine büyük yatırımlar yaparken, misafirlerine çok uygun fiyatlara çok yüksek kalitede bir ürün ve servis sunan ve kendi kategorisinde rakipsiz olan ibis Adana, 165 konaklama odası ve 2 adet toplantı odası ile 03 Eyülül 2012’de ilk konuklarını ağırlamaya başlıyor…

İbis otel grubunun başarısı çok büyük oranda standardizasyonda saklı. Son derece titizlikle belirlenmiş ve dünyanın her yerinde harfiyen uygulanan, takip edilen ürün ve servis standartları, personel için yapılan yatırımlar ve personele verilen önem sayesinde, her zaman yüksek kalite yakalanabiliyor ve sürdürülebiliyor.



Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.