Accor'dan, Toplantı Oteli Bulma Sayfası...

Accor, Toplantı Oteli Bulma Sayfası’nı toplantılarını planlarken kusursuz alternatifler arayanlar için geliştirdi.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Accor'dan, Toplantı Oteli Bulma Sayfası...

Toplantı ve etkinlik olanakları sunan 2.000 oteliyle toplantı endüstrisinde lider konumda bulunan  Accor Grubu, toplantıları için en uygun mekanı arayan misafirlerine son derece pratik ve işlevselliğiyle göz dolduran bir sayfa geliştirdi. Artık, web browser’ınız üzerinden http://www.accormeetingshotels.com/meeting-hotel-finder sayfasını ziyaret ederek, toplantılarınız için ideal mekânı kolayca bulabilirsiniz. 

Accor Toplantı Oteli Bulma Sayfası üzerinden, aşağıdaki kriterlere göre arama yapmak mümkün:

Coğrafya (kıta, ülke, şehir, havaalanı otelleri)

* Toplantı türü (katılım, oda düzeni, gerekli toplantı odası sayısı, talep edilen teşvik faaliyetleri)

* Konaklama (gerekli oda sayısı)

* Otel kategorisi (Lüks, Pahalı, Orta Sınıf, Ekonomi)

Diyelim ki, Çin'de 600 katılımcı için 10 toplantı salonu ve 400 odalı bir toplantı organize etmek istiyorsunuz. Accor Toplantı Oteli Bulma Sayfası, size bu kritere uygun  tam beş farklı otel önerecektir. Yaklaşık bin farklı istikamet ile bu sayfa, doksan farklı ülkede (Avrupa'da %65, Asya-Pasifik'te %23) 10.000'den fazla toplantı salon alternatifi  bir arada sunuyor. Paris (79 otel), Sao Paolo (28 otel), Lyon (27 otel), Londra (25 otel) ve Sydney (22 otel) şehirleri, toplantı alanına sahip oteller açısından Accor'un ilk 5 oteline ev sahipliği yapıyor.

Konu hakkında, “Ekonomi sınıfından lüks sınıfa kadar tüm segmentlerde yer alan 2.000 toplantı mekanı ile birlikte, küçük toplantılar’dan   büyük kongrelere kadar çeşitli etkinliklere ilişkin mükemmel oteli kolayca bulmak amacıyla kullanıcı dostu bir sayfa tasarladık.” açıklamasını yapan Accor’un Seyahat Acenteleri - Toplantı ve Etkinliklerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Ludovic Dupont, sözlerini şöyle sürdürdü: ”Bu sayfanın asıl güçlü yönü bütün ağımızı kapsamasıdır. Üstelik, biz bu kadar geniş kapsamlı bir araç sunan tek otel işletmecisiyiz. ”

Sayfaya, Accor'un toplantı portalı www.meetings.accorhotels.com üzerinden erişilebiliyor. Accor, toplantı olanağına sahip 2.000 Accor otelinde isteğe göre uyarlanmış iş etkinlikleri organize etmek için tam kapsamlı online çözümler sunuyor. Seçiminizi daraltıldıktan sonra, toplantı planlayıcıları etkinliklerini online olarak kolayca rezerve edebilir veya bir ya da birkaç otelden fiyat teklifi alabilirsiniz.

 

 

 

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.