ABTA ve ANVR'den TUROB'a teşekkür...

İngiliz Seyahat Acentaları Birliği (ABTA) ve Hollanda Seyahat Acentaları Birliği (ANVR) yetkilileri tarafından; İngiltere Londra WTM 2011 Turizm Fuarı sırasında, TUROB standı ziyaret edildi.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
ABTA ve ANVR'den TUROB'a teşekkür...

Ziyarette TUROB'un çevrenin korunması ve sürdürülebilir turizm çalışmalarına değinildi ve Greening Hotels projesinde yakalanan başarısı için teşekkür edildi.

'Travelife' için işbirliği teklifi...

İngiliz Seyahat Acentaları Birliği (ABTA) ile Hollanda Seyahat Acentaları Birliği (ANVR), 2012 yılındaki Genel Kurul toplantılarını ülkemizde yapacaktır. Önümüzdeki yıl, ülkemize gelecek olan her iki birlik; ortak yürüttükleri ‘Travelife’ sürdürülebilirlik sistemini, TUROB işbirliğiyle Türkiye’ye taşımayı istemektedir.

7 ile 10 Kasım tarihleri arasında, Londra’daki WTM fuarı sırasında, TUROB standında yapılan toplantıya, ABTA'dan Simon Pickup ve Hugh Felton, ANVR'den Gerben Hardeman, ECEAT Projects'ten Silvia Hendriks ile TUROB yetkilileri katıldı. ABTA ve ANVR yetkilileri, ‘Travelife sisteminin’ Türkiye’ye yerleşmesi konusunda TUROB’a işbirliği teklifinde bulundu.

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.