75 yıl sonra doğduğu topraklarda... Dedeman'ın yeni oteli Kayseri'de açıldı

Dedeman yeni otelini, 75 yıl önce doğduğu topraklarda açtı. Dedeman Kayseri Hotel, çok sayıda davetlinin katılımıyla, kapılarını misafirlerine açtı.

14/01/2023 22:25
75 yıl sonra doğduğu topraklarda... Dedeman'ın yeni oteli Kayseri'de açıldı

Dedeman Oteller Grubu’nun Türkiye’nin 81 ilinde bayrağını dalgalandırma hedefiyle sürdürdüğü büyüme yolcuğunun yeni durağı, markanın 75 yıl önce temellerinin atıldığı Kayseri oldu. Dedeman Kayseri Hotel, Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki’nin de katılımıyla hizmete açıldı.

Dedeman Kayseri Hotel açılışına Vali Şehmus Günaydın, Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Özgül Özkan Yavuz, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Dedeman Holding Yönetim Kurulu Başkanı Rıfat Dedeman, Dedeman Hotels & Resorts International Yönetim Kurulu Başkanı Banu Dedeman, ilçe belediye başkanları ve çok sayıda davetli katıldı.

Toplam 35 otel, 5 bin oda, 11 bin yatak 

Program da konuşan Dedeman Hotels & Resorts International Yönetim Kurulu Başkanı Banu Dedeman, Dedeman Kayseri ile birlikte hizmete açık 22, sözleşme aşaması tamamlanmış 13 toplam 35 otelde; 5 bin oda, 11 bin yatak kapasitesine ulaştıklarını ifade etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç da konuşmasında, Dedeman markasını Kayseri’de özlediklerini vurgulayarak hayırlı olsun temennisinde bulundu. Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Özgül Özkan Yavuz’ da konuşmasında, Kayseri’nin bir kültür ve turizm kenti olma yolunda emin adımlarla ilerlediğinin altını çizerek turizm sektöründeki gelişmelere dikkat çekti. Konuşmaların ardından ‘Dedeman Kayseri ‘otelin açılış kurdelesi kesilerek hizmete açıldı.

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.