5E Termal Hotel 2014 yılında açılacak!

Nevşehir Kozaklı'da inşaatı süren 5E Termal Resorts Hotel, 2014'ün sonunda faaliyete geçecek...

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
5E Termal Hotel 2014 yılında açılacak!
Nevşehir'in kaplıcaları ve şifalı doğal kaynak sularıyla bilinen Kozaklı ilçesinde, engellilerin de hayatını kolaylaştıracak mimari yapıda 5E Termal Resorts Hotel inşa ediyor. 5 yıldızlı otel, devre tatil şeklinde, teslim sonrasında yıllık aidat ödemeksizin satışa sunuldu. Kayseri'de yapılan tanıtım toplantısına Ekay Kömür ve Yapı Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Suat Eğin ve 5E Termal Resorts Hotel'in reklam yüzü tiyatrocu, oyuncu ve sunucu Kenan Işık da katıldı.

Otel hakkında bilgi veren 5E Termal Resorts Hotel Genel Müdürü Gülsüm Yücel, otelin yer aldığı alanın şifa kaynağı bir kaplıca bölgesi olduğunu ve birçok sağlık problemine iyileştirici özellikleriyle tedavi desteği verdiğini söyledi.
Kozaklı şifalı sularının bazı rahatsızlıkları ise tamamen tedavi ettiğini ifade eden Yücel, "5E Termal Resorts Hotel, sizin hayal ettiklerinizi, eksiksiz ve kolayca sizlere sunacak komple bir tesis olacak." diye konuştu. Otelin inşaatının başladığını ve büyük bir hızla devam ettiğini kaydeden Gülsüm Yücel, otelin 31 Aralık 2014 tarihinde hizmete gireceğini ve misafirlerini ağırlamaya başlayacağını söyledi.
Yücel, şu bilgileri verdi: "Otelimizden devre tatil alacak olan misafirlerimiz, 10 yıl boyunca diledikleri bir hafta otelimizde ağırlanacak. Konuklanmıza ücretsiz, özel aile havuzlarından ve SPA merkezlerinden yararlanma, ücretsiz yemek gibi birçok aktiviteyi de sunuyoruz.

 Aynca kış döneminde devre tatil alan misafirlerimize ücretsiz Erciyes Dağı turu, yaz dönemi için devre tatil alan misafirlerimiz için de Kapadokya turları düzenleyeceğiz." Türkiye'de yaklaşık 10 milyon engellinin olduğu bilgisini veren otelin reklam yüzü Kenan Işık da, tesiste engellilerin de hizmet alması ve yararlanması adına önemli çalışmalar yapıldığını söyledi.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.