5 yıl üst üste Türkiye’nin en iyi şehir oteli seçildi

Dünyanın en prestijli turizm ödülleri olarak nitelenen ‘World Travel Awards 2019’’un sahipleri, Portekiz’in Madeira adasında düzenlenen ödül töreninde sahiplerini buldu.

24/06/2019 10:39
5 yıl üst üste Türkiye’nin en iyi şehir oteli seçildi

Bu yıl 26’ncısı düzenlenen Dünya Turizm Ödülleri 2019’da, Hilton İstanbul Kozyatağı, bir kez daha “Türkiye’nin En İyi Şehir Oteli” seçildi.

Eylül 2014 itibariyle Anadolu Yakası’nın ilk Hilton oteli olarak hizmet vermeye başlayan Hilton İstanbul Kozyatağı, 2015, 2016, 2017, 2018 yılında da “Türkiye’nin En İyi Şehir Oteli’’ ödülünün sahibi olmuştu.

Zeynel Gür: Önceliğimiz misafir memnuniyeti

Hilton İstanbul Kozyatağı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Zeynel Gür yaptığı açıklamada, “Şehrin merkezi noktasında hem iş hem seyahat amaçlı misafirlerin geniş olanaklarla ağırlandığı otelimizde, misafir memnuniyeti önceliğimizi oluşturuyor. Bu ödülü, otelin açıldığı yıl itibariyle 5 sene üst üste alıyor olmamız da misafir memnuniyetinin bir göstergesidir” dedi.

320 oda, 16 toplantı odası, yeme içme, eğlence sektörünün ünlü markalarını tek çatı altında topluyor olması ve Hilton markasının gücüyle, Anadolu yakasının aldığı talebin önemi bir oranını oluşturduklarını belirten Zeynel Gür, "Her sene yükselen bu talep ve tekrar eden misafir sayısı sadece olanaklar değil, misafire sunulan hizmettir” dedi.

 

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.