4 bin kişi Uludağ’a alışverişe geliyor...

Yurtdışından Rusya, Ukranya, Hong Kong, Romanya gibi 30’a yakın ülkenin alım heyetlerini Laleli piyasası başta olmak üzere Türk tekstil markaları ile buluşturan Dosso Dossi Fashion Show 9-15 Ocak tarihleri arasında Uludağ’da yapılacak.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
4 bin kişi Uludağ’a alışverişe geliyor...

13’üncüsü düzenlenen Dosso Dossi Fashion Show’a bu yıl yaklaşık 4 bin kişinin katılması bekleniyor. Uludağ’da moda showları ve özel etkinlikler için için özel olarak kurulacak 7 bin metrekarelik çadırda gerçekleşecek doğrudan pazarlama ile 100 markanın 2012 İlkbahar-Yaz sezonu için hazırladığı 20 bin’den fazla yeni modeli sezon öncesinde satışa sunulacak.

Dosso Dossi markasının kurucusu Hikmet Eraslan, 2012 yılının ilk organizasyonu olan Uludağ Dosso Dossi Fashion Show’da “Alışveriş yaparken tatil, tatil yaparken alışveriş” konsepti yarattıklarını belirterek şunları söyledi:

“Biz yaz sezonu için Uludağ’da, kış sezonu için de Antalya’da iki ayrı organizasyon düzenliyoruz. Alım heyetlerimizi aileleriyle birlikte uçak, transfer, konaklama dahil tüm masrafları bize ait olmak üzere ülkemize getiriyoruz. Yapmaları gereken sadece en az 15 bin dolarlık alışveriş yapmaları.”


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.