3 Milyon Dolara VIP otel yapacak

İzmirli Pi Yapı, İzmir Çeşme’de 3 Milyon Dolarlık butik otel yatırımına hazırlanıyor. Ovacık’ta tesisin inşaatına birkaç ay içinde başlayacaklarını söyleyen Yönetim Kurulu Başkanı Halim Aydın, “Yılın 12 ayı boyunca keyifli vakit geçirmek isteyenler için özel olarak tasarlanan 20 odalı otelimiz mimar Turgut Çıkış’ın imzasını taşıyor" dedi.

20/04/2021 10:04
3 Milyon Dolara VIP otel yapacak

Konforu ön planda tutan bir anlayışla hizmet verecek olan tesiste her odanın balkonunda yer jakuzi ve şömine yer alacak. Otelin İnşaatı eylülde başlayıp Haziran 2022’de hizmete girmesi bekleniyor.

HER YERDEN İLGİ GÖRÜYOR

15 yaşında boyacı olarak başladığı meslekte şimdi bir firma sahibi olduğu için gururlu olduğunu söyleyen Halim Aydın bu başarısında eşi Neşe Aydın’ın önemli payı bulunduğunu ifade etti. Pi Yapı olarak sürekli yatırım ve proje geliştirmek için çalıştıklarını kaydeden Halim Aydın, sözlerine şöyle devam etti: “Çalışmayı çok severim, güneş doğmadan kalkarım. ‘Yatak odamda güneş yüzü görmedim’ diyebilirim. Pi Yapı’yı 2017’de kurdum.

İzmir ve Manisa’da büyük sanayi firmalarının fabrikalarını kurdum. Şu anda Çeşme Ovacık’ta Pi Toscana Evleri’nin yapımını sürdürüyorum. Çeşme bana göre çok önemli bir bölge, Türkiye turizminin başkenti olmaya aday. Çeşme’de hala yapılacak çok iş var. Önümüzdeki yıllarda turizm sektöründe farklı yatırımlara da imza atmak istiyorum” dedi.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.