2010 Avrupa Kültür Başkenti İstanbul, gönüllülerini arıyor...

İstanbul Avrupa Kültür Başkenti proje ve etkinliklerde görev almak isteyenlere gönüllü programı hazırlandı. 1985 yılından beri her yıl Avrupa kültürüne değer katan ve Avrupa kültürünün ortak yanlarını vurgulayan kentlere verilen "Kültür Başkenti" ünvanını Macaristan'ın Pecs ve Almanya'nın Essen kentleri ile beraber 2010'da İstanbul da alacak.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
2010 Avrupa Kültür Başkenti İstanbul, gönüllülerini arıyor...
2006'dan bu yana hazırlığı süren çalışmalar artık uygulamaya geçmeye başladı. Kültür, turizm ve tanıtım başlıkları altında birçok proje şehir sakinleriyle ve ziyaretçileriyle buluşacak. Bu proje ve etkinliklerde görev almak isteyenler için bir gönüllü programı oluşturuldu. Herkesin katılabileceği bu programa kayıt olanlar yapılan etkinliklerde ve organizasyonlarda aktif olarak rol alacak ve organizasyonun tanıtımını sağlayacak.
 
Ayrıca gönüllülere yönelik olarak yapılan sosyal faaliyetlere, eğitimlere ve etkinliklere de ücretsiz olarak katılabilecekler. www.istanbul2010.org/gonullu adresinden forumu doldurduktan sonra yapılan tanışma toplantısına katılmak mümkün. 2010 yılı sonuna kadar devam edecek gönüllü programı tüm İstanbullulara açık.

Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.