19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımız Kutlu Olsun

Anadolu'da yeni Türk Devleti'nin temellerinin atıldığı, ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Samsun'a çıkarak bağımsızlık meşalesini yaktığı gün olan 19 Mayıs’ın bu sene, 103’üncü yıl dönümünü kutluyoruz.

19/05/2022 09:02
19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımız Kutlu Olsun

103 yıl önce bugün, kararlı bir liderin önderliğinde, yeni bir ülke için ilk adım atıldı. Bir ulusun bağımsızlık meşalesi yakıldı. İnançla, azimle, kararlılıkla; savaştan yeni çıkmış yorgun bir ulusla beraber, yeni bir kahramanlık destanı yazıldı.

Her şey çok mu güllük gülistanlıktı? Zorluklar yok muydu? Önünde duran, yoluna taş koyan olmadı mı Atatürk'ün? Oldu tabii. Hem de pek çok defa. Peki O, Türk Milleti'ne inanmaktan vazgeçti mi? Asla... Türk Milleti Atası'na güvenmekten vazgeçti mi? Asla...

19 Mayıs 2019, hem hepimizin kişisel tarihinde, hem de Türkiye Cumhuriyeti'nin tarihinde çok özel bir gün.

İşte o nedenle bugün, yalnızca gençlerin değil; genciyle yaşlısıyla, çocuğuyla, kadınıyla, erkeğiyle tüm Türkiye'nin coşkuyla kutladığı bir bayram yaşıyoruz. Tarihe not düşün lütfen: Bugün bizim ülkemiz, 103'üncü yaşını kutluyor. Türkiye Cumhuriyeti 103'üncü yaşını kutlarken; bir nesil de buna şahitlik etmenin onurunu taşıyor.

Yolun daima yolumuz olacak

www.turizmaktuel.com ve Turizm Aktüel Dergisi olarak, 19 Mayıs 1919'da Atatürk'ün yaktığı bağımsızlık meşalesinin hep yolumuzu aydınlattığını ve aydınlatacağını bir kez daha vurgular, Atatürk ilkelerine ve devrimlerine olan bağlılığımızı yineler, bizi aydınlık yarınlara ulaştıran Atatürk'ün ve silah arkadaşlarının aziz hatırası önünde, saygıyla eğiliriz.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.