18 yıllık rüya gerçek oldu!

Kartepe Turizm Derneği Başkanı da olan işadamı Orhan Bayramin'in 18 yıllık otel hayali gerçek oldu. 18 yıllık bir serüvenin ardından Kocaeli Maşukiye bölgesinde Motali Life Hotel'i hizmete açan Bayramin, hayalindeki otele kavuşmanın mutluluğunu ve gururunu aynı anda yaşıyor.

31/12/2019 23:40
18 yıllık rüya gerçek oldu!

Hasan Arslan - Turizm Aktüel

İşadamı Orhan Bayramin, 1995 yılında başladığı bu serüvende, oteli daha inşaat aşamasındayken binbir güçlük ve engellemeyle karşılaşmış. Hatta bir ara otelcilik hayalinden vazgeçme noktasına gelen Bayramin, yine de pes etmemiş ve hayalini kurduğu otelinin inşaatını tamamen kendi öz sermayesinden 5 Milyon TL harcayarak tamamlamış.

Aslen Artvin'li olan Orhan Bayramin, "Motali lazca minik, şirin ve tatlı torun anlamına gelen bir kelimedir. Biz bunu 18 yıllık bir hayal olarak gerçekleştirdik.  Motali Ailesi olarak 18 yıllık hayalimizi gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

Motali Life Hotel’i hayata geçiren işadamı Orhan Bayramin, "Yıllardır Maşukiye’de farklı tatlarla hizmet veren ve markalaşan Motali Restoran’da kazandığımız hizmet sektörü deneyimlerini otelcilik sektörüne taşıdık. Tesisimizin bulunduğu konumu iitibariyle, doğanın en güzel imkanlarına sahibiz. Otelimizi, en kaliteli malzemeler ile donattık. Açılışından bu yana yakaladığımız yüksek kaliteyi koruyup,  dört mevsim, koşulsuz misafir memnuniyeti ile üst seviyede hizmet vermeyi amaçlıyoruz.

Bunun yanında, hizmet kalitemizi sürekli geliştirerek, misafirlerimizin huzur duyacağı, kalitesinden emin olduğu lezzetleri tadacağı, konforu, rahatlığı, eğlencesi, spor ve kişisel bakım imkanlarıyla mutlu olduğu bu tesisi sürekli yenilenek ve geliştirmek amacını taşıyoruz. Misafirlerimizin ve bölge halkının vazgeçemediği bir dinlenme ve tatil mekanı olacağız ve bunu sürdüreceğiz. Motali Restaurant, 1995 yılında hizmet vermeye başladı. Motali'nin ismi, Lazca'da minik ve sevimli anlamına geliyor. Şimdi, bizim genç kızımız 18 yaşına geldi. Büyüdü, görücüye çıkıyor. Bu otele kadın eli değdi. Bütün odalarımız birbirinden farklı. 3 yıldızlı bir otel olarak hizmete girdik. Ama hedefimiz, 5 yıldızlı bir tesis haline gelmektir" diye konuştu.

Otelin sahibi işadamı Orhan Bayramin, otelinde ağırladığı misafirleriyle tek tek ilgileniyor. Otelde misafirleriyle birlikte düzenlediği fasıl gecelerinde kendi sesinden şarkılar da söylüyor.

Bölgenin coğrafi yapısı itibari ile en iyi konumda yer alan Kartepe Motali Life Hotel, Sapanca Gölü’ne kuşbakışı bir noktada bulunuyor​.

Motali Life Hotel 150 kişiye hizmet verebilen restoranında, Türk ve dünya mutfağından özenle seçilmiş lezzetleri sunuyor. Beyza Türk Restoran, yaz aylarında hizmet veren bahçe bölümü ile 250 kişilik kapasiteye ulaşıyor.

Motali Life Hotel'de 18’i standart, 4’ü kuzey dubleks, 6’sı köşe dubleks, 2’si yarım süit olmak üzere  30 oda bulunuyor. Otelin her odası, farklı bir konseptle dekore edilmiş.

Moteli Life Hotel, konaklama, restoran, lobi bar ve toplantı salonu ile çeşitli spor aktivite hizmeti veriyor.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.