13'üncü Ulusal Turizm Kongresi gün sayıyor...

Üst düzey kamu ve özel sektör turizm yöneticileri Türk turizmini 6-9 Aralık tarihleri arasında masaya yatıracaklar.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
13'üncü Ulusal Turizm Kongresi gün sayıyor...

Yabancı basın ve turizm çevrelerinin de ilgi gösterdiği 13.Ulusal Turizm Kongresi, Antalya Miracle otel de düzenlenecek. Akdeniz Üniversitesi Turizm Fakültesi 6-9 Aralık 2012 tarihleri arasında Antalya Miracle Otel’de 13.Ulusal Turizm Kongresine evsahipliği yapacaktır.

7 Aralık 2012 tarihinde saat 09.30’da Resmi Açılışı yapılacak olan Ulusal kongreye ülkemizden 55 farklı üniversiteden katılımın yanı sıra, TUI AG CEO’su Dr.Michael Frenzel, TUI AG Türkiye Temsilcisi Hüseyin Baraner, TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy, TÜROFED Başkanı Osman Ayık, Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği Başkanı Dr.Turgut Gür, Washington State Üniversitesinden Prof.Dr.Doğan Gürsoy, Basın Oturumunda Tayfun Talipoğlu, Mevlüt Yeni ve Haluk Özevim’in dışında, yüzlerce akademisyen ve turizm sektörü profesyonelinin katılımı bekleniyor.

Ulusal Turizm Kongrelerinin amacı, dünyada ve Türkiye’deki gelişmeler ve eğilimler doğrultusunda yerel, ulusal ve uluslararası  düzeyde turizmi geliştirmeye dönük politik, ekonomik ve işletmecilik  konularının ortaya konulması, sorunlarının belirlenmesi ve çözüm  önerilerinin oluşturulmasına katkı sağlanması. 13. Ulusal  Turizm Kongresi’nin öncelikli amacı ise, bu kapsamda turizm sektöründe  kısa, orta ve uzun vadede sürdürülebilir rekabet avantajı elde etmeye yönelik farklı fikir, görüş ve stratejilerin tartışıldığı bir platform  oluşturmak.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.