HURSAD'tan Firuz Bağlıkaya'ya destek

İstanbul’da düzenlenen Hac ve Umre Fuarı’na katılan 250’nin üzerinde Seyahat Acentası, HURSAD tarafından düzenlenen yemekte, TÜRSAB Başkan adayı ve Değişim Hareketi Lideri Firuz Bağlıkaya ile bir araya geldi.

31/12/2019 23:40
HURSAD'tan Firuz Bağlıkaya'ya destek

Katılımın oldukça yoğun olduğu yemekli toplantıda açılış konuşmasını gerçekleştiren HURSAD Başkanı Mehmet Uzuner, Aralık ayında yapılacak olan seçimlerde Hac ve Umre Acentalarının haklarını sonuna kadar savunacağına inandığı Firuz Bağlıkaya’yı destekleyeceklerini bir kez daha belirtti. HURSAD Başkanı Uzuner, “Değişim Hareketi”nin tüm Hac ve Umre Acentalarının dertlerine derman olacağını da sözlerine ekledi.

Mehmet Uzuner’in ardından kürsüye çıkan Başkan adayı Firuz Bağlıkaya, Hac ve Umre Acentalarının yaşadığı tüm sorunları yakından bildiğini ve çözümü konusunda büyük çaba sarf edeceğini söyledi. Bağlıkaya, seçimi kazandıklarında TÜRSAB’ın elini Hac ve Umre Acentalarının cebinden çekeceklerini belirterek, “ Hac ve Umre Acentaları faaliyetlerini yürütürken, artık TÜRSAB'dan tur onay yazısı almak zorunda kalmayacak.” dedi.

TÜRSAB’ın hediyelik eşya ticareti, yemek ve servis gibi akçeli işlere karışmayacağının da altını çizdi. Konuşması sık sık alkışlarla kesilen Firuz Bağlıkaya, Hac ve Umre’de teminat mektubu veya sigortadan sadece birinin uygulanmasını sağlayacak olan değişikliği de seçildikleri gün yapacaklarını söyledi.

Yemeği düzenleyen HURSAD’a ve HURSAD Başkanı Mehmet Uzuner’e teşekkür eden Firuz Bağlıkaya, toplantının ardından Hac ve Umre Fuarı’nı ziyaret etti. Değişim Hareketi üyeleriyle birlikte tüm standları teker teker dolaşan Bağlıkaya, “Değişim Hareketi”ne katılan 100’ün üzerinde Acenta temsilcisine rozet taktı.

  


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.