Bentour barış elçisi oldu

Geçtiğimiz hafta Antalya, Türk-Alman ilişkilerinin gelişmesi açısından çok önemli bir buluşmaya ev sahipliği yaptı.

16/01/2018 23:39
Bentour barış elçisi oldu

Türkiye spesiyalisti Bentour Reisen, Türkiye – Almanya ilişkilerinin yeniden düzelmesi için harekete geçti. Bentour CEO’su Deniz Uğur, karşılıklı diyaloğun yeniden sağlanması için kendilerine de görev düştüğünü ve bunu gerçekleştirmek için geçmişte olduğu gibi bugün de önemli çalışmalar yürüteceklerini açıkladı.

Geçtiğimiz hafta Türkiye Cumhuriyeti Başbakanlığı’nın himayesi altında Antalya Belek’te gerçeklesen organizasyon kapsamında Alman medya mensupları, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş’un yanı sıra Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ve Türk Hava Yolları CEO’su İlker Aycı ile bir araya geldi.

Bu önemli organizasyona Türkiye turizmini temsilen Bentour Reisen CEO’su Deniz Uğur da katılarak, turizm sektörü ile ilgili bilgi ve fikir alışverişinde bulundu. Almanya ve Türkiye’nin geçmişe dayanan tarihi dostluğu da göz önünde bulundurularak iki ülke arasındaki iletişimin tekrar daha iyi seviyelere taşınması tüm katılımcıların birleştiği ortak düşünce oldu.

Türkiye spesiyalisti olarak faaliyet gösteren Bentour Reisen de, bu çerçevede kendisini siyaset ve ekonomi dünyası temsilcilerinin arasındaki iletişimin destekçisi olarak görmektedir.

Sağlıklı iletişim şart

Bentour Reisen CEO’su Deniz Uğur, konuya ilişkin şunları söyledi: “Temennimiz, sağlanan bu diyaloğun tarafların birbirlerine olan karşılıklı anlayışını arttırması ve buna katkıda bulunmasıdır. Bir tur operatörü perspektifinden baktığımızda; sağlıklı iletişimin ülkemize daha çok turist gelmesinde etkili olacağını düşünmekteyiz. Bizim için her şeyden önemli olan, iki ülke arasında tarihi dostluğu desteklemektir. Bu durumun bize getireceği olası ekonomik katkısı ikinci plandadır.”

Bentour, Türkiye'ye her zaman güvendi

Bentour Reisen kriz dönemlerinde de yüksek bir kararlılıkla gerek Comedy Night gerekse çeşitli info ve basın tanıtım gezilerinin yanı sıra çeşitli organizasyonlarını da Türkiye’de düzenleyerek Türkiye turizmi ile ilgili uzun vadeye dayanan bir şirket politikası takip ettiğini gösterdi.

Bentour 2018 yılında da turizm medyası ve seyahat acentelerinin katılımı ile gerçekleşecek çeşitli info gezileri planlanmaktadır.

2018'de organizasyonlar devam edecek

Bu kapsamda Bentour Reisen, Ocak ayında 2018 yılının ilk yarısında düzenlenecek organizasyonların tarihlerini kamuoyu ile paylaşılacağını duyurdu.

Deniz Uğur konuya ilişkin şunları paylaştı: “Partnerlerimizin Türkiye’de izlenim edinmesi bizim için yüksek önem arz etmektedir. Acente ve basın mensuplarının katılımı ile gerçekleşen; çeşitli bölgelere düzenlediğimiz bu tanıtım gezileri doğru izlenimler için en iyi temeli oluştururken; aynı zamanda da insanları birleştirmektedir.”


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.