30’uncu yaşa görkemli parti

Kemer'in en köklü tatil köylerinden biri olan Ulusoy Kemer Holiday Club, 30’uncu kuruluş yıldönümünü, muhteşem bir gece ile kutladı.

07/06/2019 11:18
30’uncu yaşa görkemli parti

30'uncu yıl kutlamaları çerçevesinde birçok renkli etkinliğin yapıldığı organizasyonun son gecesinde, Suat Suna sahne aldı. 30'uncu yıl pastasının kesilmesinden sonra yapılan havaii fişek gösterisi de, geceye ayrı bir renk kattı. 

Enerji, denizcilik, turizm ve inşaat sektörlerinde faaliyet gösteren Yılmaz Ulusoy Holding'in bünyesinde faaliyet gösteren Türk turizminin öncü tatil köylerinden Ulusoy Kemer Holiday Club, 1989 Mayıs ayında hizmete girdi. 

8'inci Cumhurbaşkanı Turgut Özal tarafından açıldı

İş insanı Yılmaz Ulusoy’un sahibi olduğu ve 8'inci Cumhurbaşkanı Turgut Özal tarafından hizmete açılan Ulusoy Kemer Holiday Club, 30’uncu yıl kutlamaları çerçevesinde birçok renkli etkinliğe ev sahipliği yaptı. 

Kutlamalar, Türk Pop Müziği’nin güçlü ve romantik sesi Suat Suna’nın muhteşem konseriyle doruğa çıktı. 30’uncu yıl kutlama konserinde Suna, Ulusoy Kemer Holiday Club konuklarına unutamayacakları bir gece yaşattı. Geceye katılanlar arasında, ünlü işadamı Kamil Yazıcı, modacı Atıl Kutoğlu ve tiyatro oyuncusu Genco Erkal da vardı.

30'uncu yıl pastasını Kemer Holiday Clup Genel Müdürü Volkan Yorulmaz ve Suat Suna birlikte kesti. Pasta kesiminin her ardından başlayan havaii fişek gösterisi ise, dakikalarca sürdü. Suat Suna geç saatlere kadar süren konserini, 10 Yıl ve İzmir Marşı ile bitirdi.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.