Yeni yıla, İstanbul Shopping Fest damga vuracak...

Yeni yıla büyük bir heyecanla üzerinde çalıştıkları İstanbul Shoping Fest’in damgasını vuracağını söyleyen Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) Başkanı Yılmaz Yılmaz, “Başta Nevruz Bayramı olmak üzere çevre ülkelerden gelen turist sayısındaki artış bizi İstanbul Shoping Fest konusunda oldukça heyecanlandırıyor. Bu etkinlikle İstanbul, kalıcı bir değere daha sahip olacak” dedi.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Yeni yıla, İstanbul Shopping Fest damga vuracak...

BMD Başkanı Yılmaz Yılmaz, cirosu 200 milyar dolara ulaşan perakende sektörünün 2011 gündeminde İstanbul Shopping Fest ve hazirandaki seçimler olacağını söyledi. Tüm sektörler gibi haziran ayında yapılması öngörülen seçim sonuçlarının da perakende sektörünü yakından ilgilendirdiğini belirten Yılmaz, “Ekonomideki istikrarı bozmayacak bir sonuç herkesi memnun edecek” diye konuştu.

 

‘Kar marjında sıkışma’

 
Perakendecilerin rekabet baskısı nedeniyle maliyet artışlarını fiyatlarına yansıtamayacaklarını, bu nedenle kar marjlarında bir sıkışma yaşanacağını kaydeden Yılmaz, “Bununla birlikte pazara giren her yeni markayı, Türk perakende sektörünün bir zenginliği olarak görüyoruz. Uluslararası ölçekteki marka zenginliği, Shoping Fest gibi çok önemli bir etkinliği hayata geçirmekte bize güç ve cesaret veriyor” dedi. (Milliyet)

Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.