Wyndham, 120 Milyon Dolara Yeşilköy'de...

ABD’li Wyndham Oteller Grubu, Petek Şirketler Grubu ile birlikte İstanbul Yeşilköy’de 120 milyon dolarlık yatırımla 5 yıldızlı bir otel açıyor. Wyndham, 7220 oteliyle dünyanın en büyük otel gruplarından.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Wyndham, 120 Milyon Dolara Yeşilköy'de...

Wyndham Finans Direktörü ve Başkan Yardımcısı Robert Loewen, 2012’nin ikinci yarısında açılması planlanan 250 odalı Wyndham Petek İstanbul otelinin, Atatürk Havalimanı’na 7 kilometreden az mesafede yer alacağını söyledi.

Loewen, “İstanbul sayıları gün geçtikçe artan firma ve yabancı turiste ev sahipliği yapan, hızla büyüyen, canlı bir kent. Türkiye’deki bu ilk Wyndham markalı otelimizin açılması, bu önemli pazardaki varlığımızı güçlendirecek” dedi.
 
Ramada markasının da sahibi...
 
Loewen, Wyndham Grubu’nun Türkiye’de Ramada markasıyla yedi oteli olduğunu da hatırlattı. Petek Şirketler Grubu Başkanı Mehmet Büyükkıdık ise, oteli kendilerinin işleteceğini belirterek, “Grubumuz tekstil, hazırgiyim ve perakende sektöründe hizmet veriyor. Turizmde ilk yatırımımız. Grubumuzun yıllık cirosu 60 milyon dolar. Turizmde yeni otellerle büyüyeceğiz. Taksim’e otel yapacağız” dedi. Büyükkıdık, Wyndham Petek İstanbul otelinde 400 kişinin çalışacağını belirterek, yıllık ciro hedefini 30 milyon dolar olarak açıkladı.
 
Otelde, spa, dört masaj salonuna sahip bir fitness merkezi, kapalı havuz, 13 toplantı salonu ve 1.616 metrekarelik konferans salonu bulunacak. 21 katlı otelde, 28’i suit olmak üzere toplam 250 oda bulunacak. (Nevin Donat)

Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.