Wings artık karada da uçuracak !

Wings’in ayrıcalıklar dünyası her geçen gün genişlemeye devam ediyor. Wings’in yeni özelliği ile artık kart sahipleri Mil Puanlarını sadece bedava uçak bileti almak için değil, tüm Wings Style üyesi mekanlarda hesap ödemek için de kullanabilecekler.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Wings artık karada da uçuracak !
Wings Mil Puan’ları artık tüm Wings Style üye işyerlerinde de kullanılabilecek. Böylelikle Wings, bedava uçak biletinin yanısıra yaşamın her alanında kullanılabilme özelliğini daha da geliştiriyor. Wings'in yenilenen özelliği Akbank Genel Müdür Vekili Hakan Binbaşgil ve Akbank Ödeme Sistemlerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Sindel’in katılımıyla gerçekleştirilen basın buluşmasında duyuruldu. Buluşmada Wings kullanımına ilişkin veriler de değerlendirildi.

Türkiye kredi kartları sektöründe öncü ülke konumunda
Akbank Genel Müdür Vekili Hakan Binbaşgil basın buluşmasında yaptığı konuşmada Türkiye’de kredi kartlarında son 15 yılda büyük değişim yaşandığını belirterek, “Bu değişim, kredi kartlarındaki ürün ve hizmet çeşitliliği bakımından ülkemizi öncü konuma taşıdı” dedi. Yeni müşteri ihtiyaçları ve teknolojik olanaklarla birlikte kredi kartları sektörünün  daha geniş bir ürün gamına doğru ilerlemesini sürdürdüğünü belirten Binbaşgil, “Akbank olarak biz de 6 farklı ürün ve 5.5 milyona yakın kart adediyle Türkiye’deki öncülerden olduk. Farklı müşteri ihtiyaçlarına cevap veren bir kart portföyümüz var. Zaman içerisinde pazar payındaki yükselişimizle bankamızın en çok tercih edilen bankalar arasındaki yerini daha da sağlamlaştırdık.

Akbank olarak bu sene pek çok yeniliğe imza attıklarını belirten Binbaşgil, Wings özelinde de bu sene atılıma geçtiklerini kaydetti. Hakan Binbaşgil, konuşmasında Wings’in, tüketicilerin büyük beğenisini topladığına dikkat çekerek, bu sene yaptıkları yenilikleri de özetledi. İlk olarak yenilenen Mil Programıyla birikimlerini Akbank’ta değerlendiren veya Akbank’tan konut kredisi kullanan Wings müşterilerine daha fazla Mil Puan kazandırdıklarını belirterek, “Bu özellikten faydalanan müşterilerimiz uygulamayla beraber 7 ayda  yüzde 43 arttı.Bu müşterilerimizin sadece bu uygulamayla kazandığı ekstra mil tutarı 2011’de 200.000.000 MilPuan’a ulaştı.” dedi. Yıl içinde Wings ve Citibank işbirliğinin duyurulduğunu da anımsatan Binbaşgil,  bu işbirliği ile  Citibank'ın ilk kez global özelliklerini farklı bir bankaya açtığını, Wings’in de benzersiz Mil Programı'nın global bir bankada uygulanmaya başlandığına işaret etti. Ayrıca Wings ve Citibank arasındaki işbirliği ile Wings Mil Puan’larının anlaşmalı havayollarının programlarına aktarılarak kullanılabildiğini de sözlerine ekledi.

Wings kullanıcılarına yepyeni bir kullanım alanı açıyoruz.
Toplantıda Wings’in yeni özelliğini detaylı olarak anlatan Akbank Ödeme Sistemlerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Sindel, Wings’in bugüne kadar Mil Puan’larıyla bedava uçak bileti aldırdığını bunun yanı sıra kazandırdığı chip-para ile bedava alışverişe fırsat verdiğini  anımsattı. Sindel,  son yenilikle de Mil Puan’larla Wings Style üye işyerlerinden ödeme yapılabileceğini vurguladı. Wings Style programındaki restoranların Gurme, birbirinden güzel ve butik otellerin Travel, spa ve spor salonlarının ise Wellness olarak gruplandığını belirten Sindel, sözlerine  şöyle devam etti: “Wings sahiplerine Wings Mil Puan’ları  için yepyeni bir kullanım alanı açıyoruz. Wings Mil Puan’ları artık Wings Style kapsamındaki üye işyerlerimizde harcama karşılığında kullanılabilecek. Bugüne kadar bu ayrıcalıklı üye işyerleri ağında yüzde 25’e varan indirimler alan müşterilerimiz için yeni bir ayrıcalık daha sunmaktan mutluluk duyuyoruz. Bu yenilik ile Wings havada da karada da benzersiz olduğunu kanıtladı.”

Sindel konuşmasında 2012 yılında, Wings Style programında yer alan mekanlara, kart sahiplerinin tercihleri doğrultusunda yenilerinin ekleneceğini, sunulan indirim ve ayrıcalıkların yaygınlaştırılacağı bilgisini de verdi.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.