Turizm Aktüel, Türk turizmini Hollanda'ya taşıyor...

Turizm Aktüel Dergisi, Yeni yüzü ve içeriğiyle Türk Turizmi'ni 11-16 Ocak tarihleri arasında Hollanda'da düzenlenecek olan, Vakantiebeurs Utrecht Turizm Fuarı'na taşıyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Turizm Aktüel, Türk turizmini Hollanda'ya taşıyor...
Türk turizminin uluslararası pazardaki tanıtım ve lansman vitrini olarak önemli bir misyon üstlenen Turizm Aktüel Dergisi, 2011 yılına profesyonellerden oluşan yeni kadrosu, yeni yüzü, zengin içeriği ve farklı bir tasarımla hazırlandı.

Haber alanlarındaki hakimiyetini arttırarak sürdüren Turizm Aktüel Dergisi, güvenilir yol arkadaşlığını, sektörün önünü açan ve pazarın büyümesi için özel tanıtım dosyaları ile turizm alanında iş yapan, çalışan ve hizmet üreten tüm kişi ve kurumlarla güçlendirerek sürdürüyor.

TURİZM SEKTÖRÜN KÖKLÜ LİDER DERGİSİ

Turizm Aktüel Dergisi, 13 yıldan bu yana aralıksız olarak yayın hayatını devam ettirmektedir. Türk turizminin en köklü turizm dergisi olma özelliğini taşıyan Turizm Aktüel Dergisi, gerek yurtiçinde, gerekse yurt dışında düzenlenen tüm uluslararası fuarlarında yer alarak,  işbirliği içinde olduğu firmaları başarıyla temsil etmektedir. 

Tarafsız yayıncılığı ilke edinen çizgisiyle, kurulduğu günden bu güne kadar turizm sektöründeki tüm güç dengelerine aynı mesafede duran Turizm Aktüel Dergisi, güçlü duruşuyla sektörün sesini en iyi ve en tarafsız duyuran yayın organı olmuştur.
Bu özelliğiyle turizm sektöründe kabul gören ve kendine sarsılmaz bir yer edinen dergi, ses getiren haberleriyle de sektörün nabzını tutuyor. (shf)



Turizm Aktüel Dergisi, yeni yüzü ve içeriğiyle Türk Turizmi'ni 11-16 Ocak tarihleri arasında Hollanda'da düzenlenecek olan, Vakantiebeurs Utrecht Turizm Fuarı'na taşıyacak...

Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.