TUI, Haiti’ye yarım milyon Euro kalkınma yardımı yapıyor...

TUI Grubu, Haiti’deki felakete seyirci kalmayacak. Avrupa’nın Pazar lideri tur operatörü TUI, depremde terle bir olan Haiti’ye yarım milyon dolarlık kalkınma yardımı yapıyor. TUI, 5 yıllık sürdürülebilir bir kalkınma planı hazırladı.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
TUI, Haiti’ye yarım milyon Euro kalkınma yardımı yapıyor...

TUI grubu, Haiti’deki felakete seyirci kalmayacak. Uzmanlar tarafından hazırlanan 5 yıllık sürdürülebilir bir kalkınma planı çerçevesinde Haiti’ye destek olacak olan TUI, anlık yardımlar kadar, kalkınma yardımlarının da önemli olduğunu belirtti. 'Nachhaltigkeitsinitiative Futouris.e.V.' isimli vakıf aracılığıyla yürütülecek projeye TUI grubuna bağlı TUI AG, TUI Deutschland, TUI Suisse ve TUI Österreich şirketleri katılıyor.

 

Futouris vakfı, TUI grubu tarafından 2009 başında kurulmuştu ve sosyal, kültürel sorumluluk, çevre ve iklim koruması ve biyolojik çeşitliliğin korunması konularında çalışmalar yaptı. TUI, ayrıca bu vakıf dışında da Haiti depremzedelerine yardım etmek için çeşitli aksiyonlar çerçevesinde münferit acil para ve malzeme bağışlarında bulundu. Örneğin TUI Suisse, depremden sonra Haiti’ye komşu olan Dominik Cumhuriyetine yapılan Kış 2009/10 satışlarının kârını doğrudan Haiti’ye acil yardım olarak aktarıyor. (tourexpi) 

 

 

 

 

 

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.