Sky Airlines'ın Kıbrıs uçuşları başladı...

S ky Airlines,15 Nisan’da İstanbul-Kıbrıs seferlerine başladı. Uçuşlarını haftanın 3 günü Sabiha Gökçen Havaalanı’ndan gerçekleştirecek olan Sky Airlines, Kıbrıs fiyatlarını 59 TL’den başlatıyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Sky Airlines'ın Kıbrıs uçuşları başladı...

Yolcuların konforlu seyahat etmeleri için koltuk aralarını genişleten Sky Airlines, 13 Mayıs’ta da Antalya’dan Kıbrıs’a uçmaya başlayacak. “Avrupa’nın En İyi Charter Şirketi” seçilen ve 10 yıl boyunca Avrupa’da 11 milyondan fazla yolcu taşıyan Sky Airlines, 15 Ocak’ta başladığı tarifeli iç hatlar seferlerine iki yeni destinasyon daha ekledi. Sky Airlines, İstanbul-Kıbrıs seferlerine 15 Nisan’da başlayacak ve haftanın 3 günü (pazartesi, cuma ve pazar) Sabiha Gökçen Havaalanı’ndan Kıbrıs Ercan Havaalanı’na uçacak. 13 Mayıs’tan itibaren de Antalya’dan Kıbrıs’a sefer başlatacak olan Sky Airlines, yine haftanın 3 günü (cuma, cumartesi ve pazar) bu iki destinasyon arası uçuşlar gerçekleştirecek. 

Sky Airlines 3 ayda toplam 150 binin üzerinde yolcuyu gökyüzünde gülümsetti...

KKTC seferleri ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Kayı Group CEO’su ve Sky Airlines Genel Müdürü Tahir Görgülü, “15 Ocak’tan itibaren iç hatlarda tarifeli seferler düzenleyerek halkımıza en iyi ve en kaliteli hizmeti vermek için gece gündüz çalışıyoruz. Bu emeğimizin karşılığını kısa zamanda halkımız bize Sky Airlines’ı tercih ederek verdi. İç hatlar tarifeli seferlerimizin 3 ayını doldurduğumuz bu kısa zaman zarfında toplam  150 binden fazla yolcumuz Sky Airlines konforunu seçti” dedi.

Tahir Görgülü, sözlerine şöyle devam etti:

“Yedi destinasyonla başlayan tarifeli iç hatlar uçuşlarımıza Kıbrıs’ı da ekleyerek havacılıkta büyümeye devam ediyoruz. Sky Airlines olarak yavru vatanımızı en önemli destinasyonlarımızdan biri olarak görmekteyiz. Bu nedenle bugünden başlayarak haftada 3 kez pazartesi, cuma ve pazar günleri İstanbul Sabiha Gökçen Havaalanı’ndan Lefkoşa Ercan havaalanına sefer düzenleyeceğiz. Sky Konfor programımız ile Kıbrıs’a business uçuran ilk özel havayolu şirketi olmaktan da gurur duyuyoruz…”

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.