Sami Türkay, Kaya Grubu'nda...

Turizm sektörünün deneyimli isimlerinden Sami Türkay, daha önce İcra Kurulu Başkanlığı'nı yürüttüğü Kaya Grubu'na, yeniden döndü.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Sami Türkay, Kaya Grubu'nda...

23 yıl Yaşar Grubu'nda hizmet verdikten sonra, Turizm Grup Başkanı olarak Öger Tours/Hamburg Oteller Grubu'nun başına geçen sektörün deneyimli isimlerinden Sami Türkay,  sırasıyla  Kaya Hotels & Resorts Grubunda İcra Başkanlığı, Türkiz Grubu YK üyeliği ve İcra Başkanlığı tecrübesinden sonra tekrar  Kaya Hotels&Resorts’a Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı olarak döndü.

Kaya Grubu'nda 2013 yılından itibaren Marka Değeri ve Genişleme projeleri ile birlikte Stratejik Hedefler belirlemesi konularında çalışmalar yapacak olan Türkay, tekrar Kaya Grubu'nun başarısı için faaliyet göstereceği için mutlu olduğunu söyledi.

30 yıllık iş hayatında başta Kaya olmak üzere 30’un üzerinde Otel, Restoranlar, Catering, Incoming-Outgoing Seyehat Acente ve Uçak Şirketi tecrübesi olan  ve  Üniversite de görev alarak mesleki tecrübesini genç nesillerle paylaşan Türkay’ın ulusal ve uluslararası onlarca dernek kuruculuğu ve üyeliği bulunuyor.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.