OTI Holding’ten yeni tatil portalı...

Yerli tatilcilerin tatil seçimlerini yakından ilgilendirecek bir turizm hizmeti 20 Eylül itibariyle başladı. www.hmstatil.com web sitesi, Türk tatilcilerine tatil planlaması sürecinde uygun fiyatlarla güvenli ve kaliteli tatil satın alabilmeleri için özel fırsatlar sunuyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
OTI Holding’ten yeni tatil portalı...

HMSTatil.Com, 20 yıldır turizm sektöründe faaliyet gösteren OTI Holding bünyesindeki HMS Tatil markası çatısı altında, yurt içi ve yurt dışı otel rezervasyonu, tatil paketi, uçak bileti, araç kiralama, yurt içi, yurt dışı tur ve kültür turları hizmetlerini tatilcilere sunmayı amaç ediniyor.

Kullanıcı dostu tasarımı ve uygulamalarıyla fark yaratan site, ‘Tatil Bul’ ve ‘Tatil Paketim’ uygulamaları ile tatilcilerin hem yurtiçi hem yurtdışı seyahatlerini A’dan Z’ye planlamalarını ve seçim süreçlerini basitleştirmeyi hedefliyor.  Tatil Bul ‘Tatil Bul’ uygulaması ile tatil severler istedikleri bölge, otel, tarih – fiyat aralığı ve kişi sayılarını seçerek hızlı şekilde aradıkları tatil seçeneklerini listeleyebiliyorlar.
 
Bu listede yer alan oteller arasından da yine fiyata, otel adına, otel yerine ve konsepte göre artan ve azalan sıralamalar yaparak sonuçları filtreleyebiliyorlar. Tatil Paketim ‘Tatil Paketim’ uygulaması ise, kullanıcılara hem konaklama hem uçak seçeneklerini tek bir pakette karşılarında görme imkanı sağlıyor. Seçimlerini yaptıktan sonra en ucuz seçenekten en pahalıya doğru konaklama ve uçak alternatiflerini liste halinde gören tatil severler, kendilerine en uygun seçeneği seçip toplu olarak satın alabiliyorlar.
 
Sitede tüm alışverişler kredi kartı ile online olarak, EFT, Havale ile ya da direkt Call Center aranarak kolayca gerçekleştirilebiliyor. Ayrıca tüm kredi kartlarına taksit imkanı sağlanan sitede özellikle Call Center hizmeti güçlü bir yön olarak öne çıkıyor. Tatilciler dilerlerse siteye telefon numaralarını bırakarak gün ve saat seçerek aranma talebinde bulunabiliyorlar. HMS Tatil, portföyündeki farklı bölge otelleriyle otel, kültür turu ve turlarıyla tatilcilere uygun olanaklar sunarak seyahat ve tatil alışkanlıklarını etkileyecek bir hizmet verecek. Sosyal medyada da aktif bir şekilde yerini alan HMSTatil’in Facebook, Twitter ve FriendFeed sayfalarında özel fırsatlar her gün duyuruluyor.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.