Oruçoğlu Thermal Resort, termal devre tatil satıyor...

Afyonkarahisar’daki 5 yıldızlı termal otel Oruçoğlu Thermal Resort, “5 yıldızlı devre tatil” projesiyle yeni bir konsept sunmaya başladı. Thermal Resort’tan 10 yıllık devre tatil satın alanlar, her yıl bir hafta kullanabilecek. 10 yıllık bir oda 2 kişi tam pansiyon devre tatil fiyatı11.500 TL’den başlıyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Oruçoğlu Thermal Resort, termal devre tatil satıyor...

Oruçoğlu Thermal Resort & Spa Yönetim Kurulu Başkanı Mert Oruç, devre tatil satışlarına başladıklarını ve yeni yatırımlarının yolda olduğunu söyledi. Mert Oruç, Oruçoğlu Termal Resort&Spa’nın yanı sıra Afyon’un merkezinde 14 yataklı bir otelleri daha bulunduğunu ifade ederek şöyle konuştu:

 
“Gelecek yıl Manisa’da 7 milyon dolar yatırımla üçüncü oteli yapacağız. Oruçoğlu Ekonomik’in kısaltılmasından yola çıkarak Oreko adını verecekleri bir otel zinciri kuracağız. 10 yıl içinde beş otele ulaşmayı hedefliyoruz.”
 
Mert Oruç, yatırımların Afyon’da yoğunlaşmasında bölgenin termal suyunun kalitesinin yüksek olmasının etkili olduğunu belirterek, “Ancak asıl önemli etken Afyon’un 2012’de havaalanına kavuşmasının beklenmesi. IC İçtaş İnşaat şirketinin ihalesini aldığı havalimanı tamamlanırsa, Afyon’un ulaşım sorunu çözülecek ve yerli turist bağımlığı da sona erecek. Termal turizm yatırımları hızla artıyor. Sadece Afyon’da dört yeni termal otel yatırımı devam ediyor” diye konuştu. (DHA)

 

 

 

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.