Nevşehir'e 50 Milyon Dolarlık termal yatırım...

Kayseri'de faaliyet gösteren Garanti Konut firması, Nevşehir'in Kozaklı ilçesinde 50 Milyon Dolarlık yatırımla termal tesis yaptıracak.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
 Nevşehir'e 50 Milyon Dolarlık termal yatırım...

Kozza Termal Tatil Sitesi adıyla faaliyet gösterecek tesisin genel koordinatörü Mehmet Redifoğlu, tanıtım toplantısında yaptığı açıklamada, termal su kaynaklarının sağlık amaçlı kullanılmasının dünyada giderek yaygınlaştığını, termal kaynakları bulunan ülkelerdeki tesislerin pahalı olması nedeniyle yeni arayışların başladığını söyledi.

"Türkiye'de Termal turizm alanında kaliteli tesis ihtiyacı vardır. Bu ihtiyaca cevap verebilmek zengin Termal su kaynaklarına sahip Nevşehir'in Kozaklı ilçesinde 50 milyon dolarlık yatırımla Termal tatil sitesi kuracağız.”
 
“22 bin metrekare alana inşa edilecek tesisimizde hisseli gayrimenkul sistemi ile satışa sunulacak 484 daire bulunacaktır. Gayrimenkul sahiplerine 1/35 hisseli kat mülkiyeti tapusu verilecektir. 1 Eylül 2013'de ilk misafirlerini ağırlayacak tesisimizde 300 kişiye iş imkanı sağlanacaktır”
 
“Satışlarımız şimdiden başlamıştır ve 21 ilde pazarlama çalışmaları yapılacaktır. Bu tesis ile halkımıza kaybettikleri sağlıklarını yeniden kazanmalarına yardımcı olmanın yanı sıra, konforlu ve eğlenceli bir tatili vaat ediyoruz. Ayrıca, yatırımlarını en iyi şekilde değerlendirerek para kazanmalarını öneriyoruz."

Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.