Martı Resort de Luxe İçmeler, yenilenen yüzüyle sezona hazır...

Martı Resort, baştan aşağı yenilenen yüzüyle Marmaris’in kusursuz doğasına hakim İçmeler Koyu’ndan yeni sezona merhaba dedi.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Martı Resort de Luxe İçmeler, yenilenen yüzüyle sezona hazır...

Manzarasının sunduğu görsel estetiğe, yenilenen odalarının konforunu da ekleyen Martı Resort, eşsiz hizmet anlayışı ile rüya gibi bir tatil yaşamanızı sağlayacak. Konuklarının karşısına her zaman yenilikler ve sürprizlerle çıkmayı bir gelenek haline getiren Martı Resort, kışın bütün yorgunluğunu üzerinizden alıp, yaşam enerjinizi size geri verecek.

 

Dünyadan sadece 240, Türkiye’den ise 13 lüks otelin bağlı bulunduğu Great Hotels Of The World Grubu’nun yeni üyesi Martı Resort, mutlu balayı çiftlerinden, tüm aşık çiftlere tatile ihtiyaç duyan herkese yarattığı farklılıklarla muhteşem bir tatil sunuyor. Marmaris’in İçmeler Koyu’nda duru, temiz denizi ve tertemiz havası ile eşsiz bir manzaraya sahip olan Martı Resort, ağırlıklı taş ve ahşaptan oluşan benzersiz mimarisiyle de ‘romantiklerin’ gözde mekanı. Yenilenmiş iç ve dış mekanlarda kullanılan doğaya uygun doğal taş malzeme, çok daha sağlıklı ve huzurlu hissetmenizi sağlarken 2011 sezonuna yenilenmiş olarak merhaba diyecek SPA ve kapalı havuzuyla da kışın tüm stres ve yorgunluğunu üzerinizden alacak.

 

Otelde rustik tarzda yenilenmiş 257 odanın yanı sıra, farklı beklentileri olan konuklarına özel 11 Suit ve 12 Deluxe Villa da yer alıyor. Martı Resort’un özel dekorasyonlu süitleri tüm lüks özelliklerin yanında, küçük bir Türk hamamı, hidro masajlı jakuzi ile konforda sınır tanımıyor. Sağlığı ön planda tutan, vücudun ideal duruş şekli için tasarlanmış ortopedik yastık ve yatakları ile uyandığınız her güne değerli olduğunuz hissiyle başlıyorsunuz. Odalarda yer alan antikalar ve eskitme tarzı mobilyalar Türk tarihine sahip çıkan değerleri yansıtırken, duvarlarda alev almayan, anti bakteriyel ve anti alerjik duvar kağıtlarının kullanılması da tüm detayların düşünüldüğünü gösteriyor..

 

Türk turizminin yenilikçi ve öncü markası olan Martı Otelleri, sürekli gelişen hizmet anlayışında sınır tanımayıp, kişiye özel hazırladıkları menüleriyle yeniliklerini mutfağına da taşıyor. Profesyonel şefler tarafından hazırlanan diyabetik, vegan, organik, yöresel sınıflar halinde sunulan leziz tatlar, alternatifler arasına eklenen Çin restoranıyla birlikte, hem beslenmenize dikkat etmenizi sağlıyor, hem de Ege ve Akdeniz başta olmak üzere Uzakdoğu, Fransız ve İtalyan mutfağına ait sunumlar konuklarına ağız tadıyla tatil yapma fırsatı veriyor.

  

 

 

 

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.