ManU-Liverpool derbisinde ücretsiz Türkiye tatili...

2012 turizm sezonunun hazırlıklarına şimdiden başlayan Güney Ege Otelciler Birliği (GETOB), ilginç bir tanıtıma hazırlanıyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
ManU-Liverpool derbisinde ücretsiz Türkiye tatili...

GETOB tarafından Ada futbolunun iki devinin 15 Ekim’de yapacakları karşılaşmanın devre arasında çekilişle 15 çifte Muğla’da tatil imkanı sağlıyor. Turizmde sorumluluk bölgesinin tanıtımı için yapılacak her türlü olumlu çalışmaya destek olan Güney Ege Turistik otelciler ve İşletmeciler Birliği (GETOB), 15 Ekim 2011 tarihinde yapılacak olan Liverpool-Manchester United futbol müsabakası sırasında tribünde maçı izleyen futbolseverlere dağıtılmak üzere, 2012 turizm sezonu için bir hafta süreli, her şey dahil konseptte, 15 çifte toplam 15 oda konaklama ödülü vereme kararı aldı.

Liverpool-Manchester United futbol müsabakasının devre arasında yapılacak çekilişle tespit edilecek talihlilere verecekleri tatil ödülü için başvurusunu ilgililere aktaran GETOB, tatil ödülü verilen bölgenin adını anons sistemi ile stadyumda bulunanlara duyurulmasını sağlayacak.
 
GETOB Müdürü Ö. Cahit Sarıbey, “Yönetim Kurulumuz turizmde bölge tanıtımı için her fırsatı değerlendirmektedir. Stadyumda onbinlerce kişinin izleyeceği maçı da fırsat bilerek bölgemizin adını duyurmak ve bilinirliliği pekiştirmek adına girişimlerde bulunduk. GETOB olarak bizler çalışmalarımızda ve katıldığımız fuarlarda şu veya bu tesisin tanıtım değil, bölgemizin tanıtımını yapıyoruz.
 
Turist yeter ki tatilini bölgemizde geçirsin, Bu çalışmada beklenen budur. Bu amaçla 15 Ekim’de 15 çifte, 15 odada 2012 turizm sezonunda ağırlamak istiyoruz. Bunun için İngiltere Premier liginin iki dev kulübü Liverpool-Manchester United maçının devre arasında çekiliş yapacağız” dedi.

Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.